Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Kuća ''K''

Elegancija i udobnost su dva glavna elementa K Kuće. Vila, koja se nalazi u beogradskom naselju Senjak, projektovana je tako da svojim stanovnicima pruži kvalitetne uslove za život.

STUDIO OBE, arhitektonski biro Jasne Kavran i Ksenije Pantović, posvetio je pažnju spoljašnjem prostoru i njegovoj povezanosti sa zgradom. Kuća je građena u obliku slova L, ograđena dvorištem sa travnjakom. U prizemlju, impresivna sklopiva vrata i minimalni, klizni aluminijumski sistemi, sa širokim rasponima prozora, zamagljuju linije između eksterijera i unutrašnjosti, stvarajući osećaj slobode.

Gornji nivo se razlikuje po boji, bele zidne površine, za razliku od sive boje vidljivog betona u prizemlju. Pored toga, postoji i razlika u pogledu vrste aluminijumskih sistema koji se koriste, jer su u ovom nivou odabrani sistemi sa šarkama. Unutar zgrade, zajedničke prostorije su dizajnirane sa osećajem jedinstva. Dalje, prirodno osvetljenje ulazi nesmetano, a savremeni komadi nameštaja upotpunjuju minimalističku estetiku.

Ako želite da saznate više o sistemima na šarkama i kliznim sistemima, kao i o sistemu dvosklopnih vrata koji se koristi u projektu K House, možete posetiti stranice proizvoda SUPREME S77, SUPREME S650 Phos, odnosno SUPREME SF85.

Identitet projekta

Država
Srbija
Grad
Beograd
Dodaj u favorite