Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Ustanova za djecu i omladinu u Sremčici

Ustanova za djecu i omladinu se nalazi u Beogradskom naselju Sremčica. Dio kompleksa zgrada koji se koristi za dječije aktivnosti je rekonstruisan kako bi se poboljšala njegova energetska efikasnost.
Budući da je ova zgrada izgrađena šezdesetih godina prošlog vijeka, nije zadovoljavala današnje energetske standarde. Studio A&D Architects koji je preduzeo projekat je dobio dozvolu da umjereno interveniše kako bi se poboljšao nivo toplotne izolacije i zadržali karakteristični elementi fasade.

Ključnu ulogu u postizanju postavljenih ciljeva imali su korišteni aluminijumski sistemi (sistemi šarki i zavjesa), koji su pomogli da se poboljša energetska efikasnost zgrade, obezbjedila visoka funkcionalnost koja olakšava svakodnevne operacije, obezbeđujući istovremeno poboljšanu prirodno osvjetljenje. Konačno, što se tiče enterijera, izvršena su poboljšanja kako bi zgrada bila još funkcionalnija, kao što je projekat za ugradnju novog lifta.
Ukoliko želite da saznate više o sistemima šarki i zavjesa koji se koriste u Ustanovi za djecu i omladinu Sremčica, posjetite stranice proizvoda SMARTIA M11000, Comfort M9400, odnosno SMARTIA M50.
 

Identitet projekta

Godina
2019
Dodaj u favorite

Proizvodaci aluminijuma

GREMET STOLARIJA D.O.O.