Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

m630-phos-banner

SMARTIA M630 PHOS nudi rješenja sa visokokvalitetnim komarnicima

Minimalni klizni sistem SMARTIA M630 PHOS je obogaćen novim izuzetnim rješenjem za komarnik koje zadržava istu minimalnu estetiku.  Konkretnije, nove tipologije koje su dodate su dvokrilna horizontalna klizna sa integrisanim komarnikom i četvorokrilna sudarna tipologija sa integrisanim komarnikom

SMARTIA M630 PHOS pruža visoku estetiku u modernim stambenim objektima, kombinujući minimalistički dizajn sa vrhunskim performansama:

  • Minimalistički dizajn

Elegantne konstrukcije s velikim staklenim površinama koje pojačavaju prirodno svjetlo. Skriveni aluminijumski profili s opcijom ugradnje u zid i preklopni profil sa širinom od samo 44 mm

  • Ušteda energije

Dizajn idealan za “zelene” zgrade, naglašavajući uštede energije i novca. Vrhunske toplotne performanse, Uw vrijednosti dostižu do 1,2 W/m²K.

  • Vrhunski komfor

Visok nivo sertifikovane zvučne izolacije i odlična funkcionalnost sa veoma laganim klizanjem i patentiranim pametnim mehanizmom za zaključavanje (međunarodni patent).

  • Lagan pristup

Niski prag s visinom od samo 32 mm s mogućnošću ugradnje u ravni sa podom ili u pod. Idealno za djecu, starije i osobe s posebnim potrebama.

Nova rješenja za komarnik dodatno nadograđuju sistem nudeći još opcija koje poboljšavaju svakodnevni život krajnjih korisnika.

 


Dodaj u favorite
Povezane datoteke