Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

bucharest-showroom

Svečano otvaranje novog renoviranog showroom-a u Bukureštu

ALUMIL je nedavno imao veliko zadovoljstvo da proslavi svečano otvaranje svog novog renoviranog salona u Bukureštu, u okviru svoje 30. godišnjice. Brojni profesionalci iz svih poslovnih sektora građevine, arhitekture, akademije i medija prisustvovali su ovom događaju i imali priliku da vide i isprobaju naše nove napredne proizvode koji uključuju inovativnu filozofiju ALUMIL-a.

Salon u Bukureštu predstavlja kompletan i svestran izložbeni prostor koji karakteriše moderna arhitektura, minimalni dizajn i jedinstvena rješenja, sa neuporedivo visokim kvalitetom, povećanom sigurnošću, vrhunskim toplotnim karakteristikama, visokom zvučnom izolacijom i izuzetnom trajnošću.

U kontekstu proslave, osnivač i predsednik ALUMIL grupe, g. George Milonas predstavio je razvoj ALUMIL grupe u poslednje tri decenije, naglašavajući viziju ALUMIL-a a to je poboljšanje kvaliteta života ljudi kroz poboljšanje performansi njihovih zgrada sa proizvodima najvišeg kvaliteta, tehnologije i estetike.

Naši izložbeni saloni širom svijeta pružaju priliku profesionalcima i krajnjim korisnicima da uživo vide ALUMIL-ove inovativne arhitektonske sisteme i pomognu im da odluče o najboljem mogućem rješenju za svoje objekte.

 
Dodaj u favorite