Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Događaji

ALUMIL se istakao u toku 11. učešća na Sajmu BAU u Minhenu

14 - 19 januar 2019

Sa 20 godina neprekidnog prisustva, ALUMIL je ponovo sa velikim uspjehom učestvovao na vodećoj međunarodnoj izložbi  - sajmu građevinske industrije ”BAU 2019”, koja je održana od 14. do 19. januara u Nemačkoj, u izložbenom centru "Messe München”. 

Stotine ljudi posjetilo je ALUMIL-ov ultra moderan dvoetažni štand, kako bi iz bliza vidjeli nove inovativne aluminijske sisteme  kompanije, od kojih neki uključuju međunarodne patente.

Minimalni klizni i podizno-klizni sistemi kompanije, sa impresivnim dimenzijama koje dostižu visinu od 3,30 m, bili su među predstavljenim arhitektonskim sistemima koji su na samom vrhu tehnološkog razvoja. Konkretno, zvijezde izložbe su bili SUPREME S650 Eclipse, novo izdanje SUPREME S650 PHOS sa inovativnom ugradnjom u pod, automatizovani klizni sistem SUPREME S650 e-Motion sa ugaonom tipologijom, impresivna vrata SUPREME SD115 PIVOT sa svojim izvanrednim dizajnom i potpuno novom serijom minimalnog podizno-kliznog sistema SUPREME S690 PHOS, koji je po prvi put predstavljen kao koncept - jedinstvena inovacija u kategoriji podizno-klizni sa međunarodnim patentom kompanije ALUMIL. Osim toga, strukturalna harmonika vrata SUPREME SF85 impresionirala su posjetioce zahvaljujući robusnom i istovremeno minimalnom dizajnu sa uskim vidljivim linijama.

Naravno, nova minimalna klizna SMARTIA M630 PHOS također je naišla na veliku pažnju i uskoro će postati vrlo popularna jer kombinuje mnogo impresivnih karakteristika kao što su:  profili skriveni u zid, uzak spojni profil, sofisticirana drška s pametnom bravom koja je međunarodno patentirana.

Što se tiče ALUMIL-ovih rješenja za eksterijer, nova bioklimatska pergola SMARTIA PG160P Santorini oduševila je sve zbog svog modernog dizajna i visoke estetike, a predstavljena je i kroz VR (Virtual Reality), nudeći posjetiocima jedinstveno iskustvo ALUMIL-ovih bioklimatskih pergola. Dalje, WOODALUX, novost iz ALUMIL-a, kompozitni materijal koji kombinuje prednosti aluminijuma s estetikom drveta, bio je atrakcija za mnoge posjetioce izložbe.

ALUMIL-ovo 11. učešće na BAU u Minhenu je definitivno bilo uspješno, dokazana je superiornost sofisticiranih aluminijumskih sistema kompanije na globalnom nivou. Naravno, nebo je granica i novi proizvodi i inovacije su već u pripremi. Dakle, ostanite sa nama do sljedećeg BAU.

Gornji sadržaji:
DETALJI
14 - 19 januar 2019
81829
Dobiti upute