Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Moj Radni Prostor

Manufacturing Excellence Awards 2019 / Nagrada za izvrsnost proizvodnje 2019

okt 31, 2019, 10.03 pre podne by Theodoros Sideridis
Savršenstvo sa dve Zlatne nagrade za ALUMIL

Ceremonija dodele nagrada konkursa „Manufacturing Ekcellence Avards 2019“ održana je 14. oktobra 2019 u konferencijskoj sali Grand Hiatt Atine. Svrha konkursa bila je prepoznavanje i nagrađivanje najdinamičnijih grčkih industrijskih kompanija. Ceremoniji dodele nagrada prisustvovalo je stotine visokih rukovodilaca, predstavnika ministarstava, organizacija, agencija i poslovnih udruženja.

ALUMIL je prepoznat među najinovativnijim, ekstrovertiranim i najdinamičnijim proizvodnim kompanijama u Grčkoj, kao jedna među tri kompanije i jedina industrija ekstruzije aluminijuma koja je osvojila dve zlatne nagrade. Konkretno, ALUMIL je dobio Zlatne nagrade u kategoriji „Investicije i strategija - Globalne proizvodne aktivnosti“ i u kategoriji „Inovacije i nove tehnologije - Istraživanje i razvoj“. Nagrade su primili direktor za proizvodnju grupacije, i direktor grupacije za istraživanje i razvoj.

Intenzivni napori ALUMIL-a tokom godina da stvori inovativne proizvode koji su van konkurencije, zajedno sa velikom međunarodnom prodajnom mrežom i naprednim proizvodnim jedinicama u raznim zemljama, doveli su do impresivnih rezultata, što dokazuje nesumnjivo bogat proizvodni asortiman kompanije, jedan od najbogatijih u ovom sektoru, kao i međunarodno prisustvo u preko 60 zemalja sa 25 poslovnica na svim kontinentima. Ova međunarodna ekspertiza nudi našim kupcima ogromni napredak i višestruke konkurentske prednosti.

Nastavićemo da se vodimo svojom misijom sa istom energijom: poboljšati kvalitet života ljudi poboljšavajući performanse zgrada sa visokokvalitetnim proizvodima, vrhunskom tehnologijom i odličnom estetikom.