Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Vankuver Kula

Situacija

Zamislite Vankuver zgradu kao ogromnu zavesu, u trenutku kada ste se povukli i otkrili svet Vankuveru i Vankuver svetu. - Bjarke Ingels, arhitekta.

Smeštena u centru poznatog grada Kanade, uskoro će biti uspostavljena futuristička zgrada od 388 stanova, koja će svakako biti reper Vankuvera. „Zakrivljena” Vankuver zgrada je još jedan projekat svetske klase, za koji su odabrani ALUMIL-ovi inovativni arhitektonski sistemi. Ova zgrada nije samo visokogradnja sa stanovima, već umetničko delo u kome se usvaja filozofija "Gesamtkunstwerk", holistički pristup arhitektonskom dizajnu. U pogledu estetske vrednosti, to je najfiniji rad međunarodnog graditelja Westbank do sada. Vankuver zgrada je zamišljena i izrađena kao prva kanadska prvoklasna nekretnina. Izgradnja zgrade Vankuver - koja uključuje planove za prvi LEED Platinum visoki porast - počinje ove godine, a planirana je za 2018. godinu.

 

Izazov

Smeštena u centru poznatog grada Kanade, uskoro će biti uspostavljena futuristička zgrada od 388 stanova, koja će svakako biti reper Vankuvera. „Zakrivljena” Vankuver zgrada je još jedan projekat svetske klase, za koji su odabrani ALUMIL-ovi inovativni arhitektonski sistemi. Ova zgrada nije samo visokogradnja sa stanovima, već umetničko delo u kome se usvaja filozofija "Gesamtkunstwerk", holistički pristup arhitektonskom dizajnu. U pogledu estetske vrednosti, to je najfiniji rad međunarodnog graditelja Westbank do sada. Vankuver zgrada je zamišljena i izrađena kao prva kanadska prvoklasna nekretnina.

Rešenje

Posebno, sistemi koji su odabrani za stanove Vankuver zgradew su napredni i visoko izolovani podizno-klizni SUPREME S700 i vrhunski sistem za prozore SUPREME S77. Ova dva Alumil sistema garantovala su performanse potrebne za ispunjavanje projektnih potreba, kombinujući i minimalni arhitektonski dizajn.

 

 AQL 2,5 Quality Norm je praćen za ovaj specifični projekat zbog visokokvalitetnih očekivanja i rezultirao je sa QA i QC performansom od 98,5%.
 

Identitet projekta

Godina
2019
Dodaj u favorite