Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Američka poljoprovredna škola

Situacija

Američka poljoprovredna škola je nezavisna, neprofitna obrazovna organizacija koja je osnovana 1904. godine u Solunu, kako bi pokrila obrazovne potrebe stanovništva u Grčkoj i na Balkanu. Suočena sa sve većom potražnjom za visokim obrazovanjem, Američka poljoprivredna škola osnovana je 1995. godine "Perrotis College of Agriculture, Environment and Life Sciences", donacijom gospođe Aliki Perroti, u znak sećanja na svog supruga Dimitrisa Perrotisa. Kroz Koledž Perrotis, studenti se spremaju da zauzmu vodeće pozicije u agro-prehrambenoj poslovnoj administraciji, prehrambenoj tehnologiji, preciznoj poljoprivredi i očuvanju prirodnih resursa.

Izazov

U 2017. godini održano je svečano otvaranje novog savremenog edukativnog centra, projekta arhitektonskog biroa "Kouloukouris and Associates", koji se sastoji od tri sprata od 3.500 m² i dva paralelna krila koja su povezana sa terasom, uključujući učionice i kabinete, amfiteatre, laboratorije i objekte za zajedničku obuku za 700 učenika.

Rešenje

Ispunjavajući visoke standarde savremenih zgrada, inovativni sistem za prozore SUPREME S77 je idealno rešenje, osiguravajući sigurnost i vrlo visoku energetsku efikasnost. Osim toga, primenjen je specijalni prozorski sistem COMFORT M8800 koji pruža funkcionalno rešenje koje se može savršeno prilagoditi ALUMIL-ovim okretno-nagibnim sistemima. Sistem zavesa SMARTIA M7 i sistem za senčenje SMARTIA M5600 pružaju savršenu ravnotežu između zgrade i okoline, koristeći prirodnu svetlost i smanjujući energetski otisak zgrade.

Identitet projekta
Država
Greece
Grad
Thessaloniki
Oblast
Thermi
Dodaj u favorite

Fabrikatori aluminijuma

Atrium A.E.

DETALJI