Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

SUPREME SD95 sistem ulaznih vrata sertifikovan za pasivne kuće

SUPREME SD95 je robustan i elegantan sistem ulaznih vrata kompanije ALUMIL koji se koristi u raznim projektima širom sveta. Nedavno je sistem dobio sertifikat Instituta za pasivne kuće. Sistem se ističe performansama i u toploj i u umerenoj klimatskoj zoni.

Sistem ulaznih vrata visokog kvaliteta

SUPREME SD95 je sistem ulaznih vrata visokog standarda pokazuje ogromnu funkcionalnu i estetsku vrednost. Moderan komplanarni dizajn SD95 može da odgovori na najzahtevnije arhitektonske trendove, dok ga njegov kompletan asortiman toplotno izolovanih profila čini energetski efikasnim sistemom.

 

Vrhunski nivoi bezbednosti, funkcionalnosti i uštede energije

SUPREME SD95 nudi širok spektar sistema zaključavanja, pružajući mogućnost zaključavanja na 3 ili 5 tačaka. Možete birati između aluminijumskih cilindričnih šarki (za težinu krila do 160 kg) i skrivenih šarki (do 120 kg). Sistem može da primi ili staklenu ispunu ili aluminijumsku ploču. U slučaju aluminijumske ploče, materijal se lepi preko profila, pružajući sigurnost, stabilnost i poboljšanu toplotnu izolaciju. Pored toga, izolacione šipke se ubacuju u profile, dok se izolaciona pena koristi perimetrijski.

 

Važnost sertifikacije za pasivne kuće

 

ALUMIL je sada prva kompanija u Grčkoj koja ima jedan od sistema ulaznih vrata sertifikovan od strane Instituta za pasivne kuće. Ovo označava nivo savršenstva istraživanja i izgradnje. SD95 je dobio sertifikat za performanse u toploj, umerenoj klimatskoj zoni, što znači da se sistem može koristiti u komplikovanim projektima koji zahtevaju izuzetne performanse u pogledu toplotne izolacije, vodonepropusnosti i energetske efikasnosti.


 

Holističko rešenje za ulazna vrata

ALUMIL kontinuirano dokazuje da uvek poseže za vrhunskim rezultatima. SUPREME SD95 je moderan i napredan sistem ulaznih vrata koji je, sa novom sertifikacijom pasivne kuće, podigao svoje ukupne performanse, prednjačivši kategoriju aluminijumskih ulaznih vrata, na osnovu strogih kriterijuma Instituta za pasivne kuće.

Dodaj u favorite