Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Georgios Milonas je proglašen za najboljeg „Međunarodno Rastućeg preduzetnika” godine

Na Ernst & Young događaju takmičenja „Preduzetnik godine“, predsednik i generalni direktor ALUMIL-a je nagrađen za svoje međunarodno prisustvo i globalni učinak kompanije tokom godina.

Ceremonija dodele nagrada grčkog Ernst & Young takmičenja „Preduzetnik godine“ bila je velika proslava izuzetnog i inovativnog preduzetništva. Tokom svečanosti, neke od najzaslužnijih ličnosti grčkog poslovnog okruženja odlikovane su za svoj doprinos.

Predsednik i generalni direktor ALUMIL Grupacije, gospodin Georgios Milonas, dobio je nagradu u kategoriji „Međunarodno rastući preduzetnik“. Gospodin Milonas broji skoro četiri decenije u industriji aluminijuma i 34 godine na čelu ALUMIL-a. Na ovom „putovanju“, vodio se svojim instinktom ekstrovertnosti, donoseći smele odluke. Ova poslovna filozofija donela je njegovoj kompaniji značajan uspeh kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni.

U svom emotivnom govoru, gospodin Milonas se osvrnuo na svoju karijeru, ističući činjenicu da se svih ovih godina dosta nosio sa globalnom ekonomskom i geopolitičkom krizom: „U životu me je iskustvo naučilo da se moraš nositi sa krizama na miran način i bistrog uma. Ne bi trebalo da dozvolite da kriza paniči i da vas preplavi. Ono što je najvažnije, ako pored sebe imate suprugu, sestru i tri mlada sina, koji su se u poslednjih nekoliko godina pridružili kompaniji, donoseći svoju energiju, strast i viziju, onda... ništa nije nemoguće!“
Dodaj u favorite