Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

SMARTIA M8200: Otkrijte nove robusne nosače za jednostavnu ugradnju

SMARTIA M8200 je vertikalni sistem nosača za staklene ograde koji kombinuju modernu estetiku i robusnost. Nedavno smo razvili dve nove osnove za ovaj sistem ograda, M8217 i M8219.

Kompetitivna prednost novih osnova sistema M8200 je njihova mogućnost montiranja na ivicu balkona, bez rizika da ankeri oštete ivicu poda. To je zato što nove osnove integrišu posebno krilo koje omogućava zavrtnje ne tako blizu ivice poda. Na ovaj način, pored uštede više prostora na unutrašnjosti balkona, postiže se i estetski unapređen rezultat zahvaljujući postavljanju ograde na ivicu balkona, a da se pritom ne narušava trajnost i sigurnost.

Što se samog stakla tiče, M8217 je kompatibilan sa staklom debljine 8 + 8mm i 10 + 10mm (triplex securit), dok je M8219, kompatibilan, sa staklom debljine 12 + 12mm, što je najjače i najtrajnije rešenje serije M8200. Obe nove osnove ovog sistema mogu biti sa vidljivim krilima (neskrivene) ili delimično skrivene (npr .betonom, pločicama itd.) u kombinaciji sa posebnim dekorativnim profilom za prekrivanje samog spoja. I da napomenemo za kraj da su ovi nosači ograda sertifikovani za horizontalno opterećenje i otpornost na veoma jake udare vetra od strane svetski renomiranog instituta ift Rosenheim.

 

Dodaj u favorite