Alumil Srbija
Izaberite vaš regionalni website

Novosti

Bioklimatske pergole: Ultra-moderna oprema za jedinstvene opuštajuće trenutke

Nove ALUMIL-ove bioklimatske pergole SMARTIA PG160P Santorini i SMARTIA PG120P Mikonos su odlično holističko rešenje za moderne rezidencije, hotele, restorane i druge eksterijere. Pored mogućnosti podešavanja lamelica za efikasno senčenje tokom celog dana, jedna od njihovih glavnih prednosti je mogućnost potpunog prilagođavanja potrebama i željama svakog korisnika.
 

Zahvaljujući dostupnoj inovativnoj opremi, uslovi života u spoljašnjem prostoru su drastično poboljšani:

 

Rolo ZIP- Zastor

Ugradnjom visoko funkcionalnog rolo ZIP zastora, čije se kretanje lako aktivira daljinskim upravljanjem (isti se koristi za pomeranje  lamelica),postiže se dodatna strana senčenja kroz potpuno skriveni mehanizam.
 
Top-hung shutters

 

Viseće žaluzine za vertikalno senčenje

Za poboljšano bočno senčenje, možete izabrati dodatne vrhunske aluminijske roletne sa gornjim kačenjem, koje se nude sa opcijom dvobojnih završnih obrada, pružajući jedinstven estetski rezultat.

Rolling ZIP-screens
 
Stakleni klizni sistem 

Integracija raspoloživog modernog stakleno-kliznog sistema, štitiće vas od dosadnih vetrova i omogućava korisnicima da se opuste u otvorenim prostorima, bez obzira na  vremenske uslove. Ultra-tanki aluminijumski profili osiguravaju "prozračnu" minimalističku estetiku, a korisnicima pružaju maksimalnu vidljivost. Štaviše, povećana vodonepropusnost može se obezbediti opcionim aluminijumskim profilima za zaptivanje.
Glass sliding system
 
LED rasveta
Opuštajući trenuci čak i tokom noći, zahvaljujući integraciji LED trakastih svetala, koje se mogu instalirati ili na žaluzine ili na horizontalu . Za "atmosfersko" osvjetljenje moguće je instalirati perimetrično skrivene LED trake. Osim toga, moguće je odabrati željeni intenzitet svetla, jer svaka prilika zahteva posebno osvetljenje! LED svjetla se uključuju preko istog daljinskog upravljača koji se koristi za podešavanje žaluzina i zastora.

LED lighting
 
Osim neuporedivih prednosti koje ljudi dobijaju korištenjem naših bioklimatskih pergola, jednako je važna i jednostavnost instalacije na bilo kojem prostoru, budući da su ovi sistemi dizajnirani u skladu sa jednostavnom logikom montaže i instalacije.
 

Dodaj u favorite