Alumil Romania
Choose your local website
Header after sales

Instrucțiuni pentru curățarea și mentenanța ferestrelor și ușilor

Totuși, nu doar producătorii au obligații. Fiecare client are obligații în ceea ce privește mentenanța tâmplăriei!
CLEANING DOOR AND WINDOW FRAMES

CURĂȚAREA TÂMPLĂRIEI UȘILOR ȘI FERESTRELOR

Este necesar să curățați tâmplăria ușilor și ferestrelor dumneavoastră cel puțin o dată pe an. În cazul în care resedința este situată în zona de coastă, atunci curățarea este necesară mai des. Trebuie să acordați atenție sporită, pentru a nu deteriora tâmplăria în timpul procesului de curățare. Ideal ar fi să utilizați un burete sau o cârpă din material textil foarte moale, multă apă și un produs moderat de curățare, precum lichidul pentru curățat vase.

Atenție: Nu utilizați niciodată furtunuri pentru grădini sau echipament de curățare cu presiune mare.

PROTECȚIA SUPRAFEȚELOR

Aveți grijă de aspectul impecabil al tâmplăriei dumneavoastră. Pentru a menține aspectul inițial, fără cusur, este necesar să îndepărtați materialele de construcții care ar fi putut afecta tâmplăria pe durata renovării casei, de exemplu adezivii, cimentul etc.

Nu lipiți pe tâmplărie materiale cum sunt banda adezivă sau alte tipuri de benzi, deoarece este posibil să afecteze vopseaua. Dacă observați urme de silicon sau lipici, folosiți putin alcool și o cârpă din material textil fin sau din bumbac pentru a șterge prin frecare ușoară. Nu folosiți materiale cu suprafață aspră, fire sau produse foarte puternice de curățare pentru mentenanța tâmplăriei, deoarece vor afecta suprafața acesteia.
SURFACE PROTECTION
ACCESSORIES PROTECTION

PROTECȚIA ACCESORIILOR

Aveți grijă ca ușile glisante să nu ia contact cu pardoseala sau cu elemente foarte dure. Periile trebuie să rămână curate, fără deșeuri sau adezivi. În ceea ce privește deschiderile, pentru etanșeitate sau durabilitate, să aveți în vedere ungerea cu silicon a părților mobile.