Alumil Romania
Choose your local website
Header after sales

Instructiuni pentru curatarea si mentenanta ferestrelor si usilor

Totusi, nu doar producatorii au obligatii. Fiecare client are obligatii in ceea ce priveste mentenanta tamplariei!
CLEANING DOOR AND WINDOW FRAMES

CURATAREA TAMPLARIEI USILOR SI FERESTRELOR

Este necesar sa curatati tamplaria usilor si ferestrelor cel putin o data pe an. In cazul in care resedinta dumneavoastra este situata in zona costala, atunci este necesar sa o faceti mai des. Trebuie sa acordati atentie sporita, pentru a nu deteriora tamplaria in timpul curatarii aceteia. Ideal ar fi sa utilizati un burete sau un textil foarte moale, multa apa si un produs moderat de curatare, precum lichidul pentru curatat vase.

Atentie: Nu utilizati niciodata furtunuri pentru gradini sau echipament de curatare cu presiune mare.

PROTECTIA SUPRAFETELOR

Aveti grija de aspectul impecabil al tamplariei dumneavoastra. Pentru a mentine aspectul initial, fara cusur, este necesar sa indepartati materialele de constructii care ar fi putut afecta tamplaria pe durata renovarii casei, ca de exemplu adezivii, cimentul etc.

Nu anexati materiale tamplariei cum este banda adeziva sau alte tipuri de benzi, deoarece este posibil sa afecteze vopseaua. Daca observati urme de silicon sau lipici, folositi putin alcool si o textila fina sau de bumbac pentru a sterge, prin frecare usoara. Nu folositi materiale cu suprafata aspra, fire sau produse foarte puternice de curatare pentru mentenanta tamplariei, deoarece vor afecta suprafata acesteia.
SURFACE PROTECTION
ACCESSORIES PROTECTION

PROTECTIA ACCESORIILOR

Aveti grija ca usile glisante sa nu ia contactul cu pardoseala sau cu elemente foarte dure. Periile trebuie sa ramana curate, fara mizerie sau adezivi. In ceea ce priveste deschiderile, pentru etanseitate ideala la apa sau durabilitate, sa aveti in vedere sa ungeti cu silicon partile mobile.