Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

Centrul de Experiență Ellinikon: Echipat cu sistemele de ultimă generație ALUMIL

În prezent, atenția în Ellinikon este pe deplin concentrată asupra Centrului de Experiență.

Reamenajarea urbană din Ellinikon este cel mai așteptat proiect la nivel național și unul dintre cele mai semnificative proiecte aflate în desfășurare din Europa. Centrul de Experiență Ellinikon este în prezent deschis publicului și a făcut o puternică impresie vizitatorilor săi din prima zi.

Centrul de Experiență este situat în incinta Experience Park, mai exact, în Hangarul C - care aparține Forțelor Aeriene. Structura metalică a hangarului a fost restaurată și permite vizitatorilor să se bucure de ea. În interiorul acestei clădiri spectaculoase, toți vizitatorii pot afla despre trecutul zonei Ellinikon, pot parcurge un tur virtual al parcului și al coastei și pot beneficia de o perspectivă interactivă asupra viitorului acestui proiect ambițios de regenerare.

ALUMIL a participat la proiect prin echiparea cu sistemul de pereți cortină SMARTIA M7, care oferă o eficiență energetică ridicată. Acest proiect a beneficiat în mod specific de proiectarea și de analiza conectorilor speciali din aluminiu între stâlp și traversă, pentru a permite o încărcare de 700 kg a panoului vitrat (dimensiunile grosimii geamului de 2,4 x 3,65), folosind metoda elementelor finite.

Pentru spectaculosul Centru de Experiență din Ellinikon a fost selectat sistemul de pereți cortină de ultimă generație conceput de ALUMIL, iar acesta a contribuit la demararea cu succes a operațiunilor centrului. Sistemul oferă construcției niveluri ridicate de robustețe statică, siguranță, izolare fonică și funcționalitate.

Adaugati la favorite