Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

Articole noi despre activitătile, obiectivele Alumil și rolul companiei în societate

ROX Brighton: ALUMIL se află la baza stilului de viață modern

În ultimele decenii, lumea în care trăim s-a transformat într-un mediu foarte dinamic. Două caracteristici centrale privind lumea contemporană sunt timpul liber limitat și multitudinea orelor petrecute facând naveta în mediul urban. ROX Brighton constituie o soluție alternativă pentru locuințe, ce are în vedere modificarea percepției despre viața de zi cu zi din marile orașe. 

Localizat lângă coasta orașului Brighton, o zonă a Regatului Unit definită prin spiritul vioi și tineresc, ROX este un experiment destul de interesant. Construcția de 7 etaje este construită în locul fostului cinema Astoria. De asemenea, construcția se află aproape de emblematicul Royal Pavilion (care pe vremuri era utilizat ca reședință regală), de North Laine, o stradă ințesată de cafenele, barurui și buticuri, dar și lângă Brighton Pier, un doc extrem de popular ce este vizitat anual de milioane de oameni. 

ROX Brighton încearcă să incorporeze toate elementele ce definesc caracterul unic al orașului Brighton. Inițial, clădirea impresionează prin parterul suspendat. Acest nivel va include spații de expoziție și magazine. Restul etajelor cumulează 70 de apartamente, acestea urmând tendințele reședințelor moderne, accentul fiind pus pe confort și estetica minimalistă. Multe dintre apartamente au balcoane dotate cu uși de terasă magnifice. Anvergura ferestrelor permite un aport maxim de lumină naturală, creând o tranziție armonioasă între mediul interior și cel exterior. Pe lângă locuințe, ROX Brighton găzduiește săli de sport, o bibliotecă, o grădină și spații de lucru. 

Sistemele din aluminiu de calitate superioară ALUMIL au fost selectate pentru a face parte din proiectul ROX și întregesc atât filosofia arhitecturală a proiectanților, cât și satisfacerea cerințelor privind performanța superioară. Sistemul de perete cortină SMARTIA M7, oferă robustețe statică și îmbunătățește performanța energetică a clădirii. În plus, ROX Brighton a fost echipat cu sistemul batant izolat termic SUPREME S77, care sporește gradul de calitate a vieții, oferind niveluri ridicate de izolare fonică și securitate. Totodată, sistemul se evidențiază prin performanța termică, fiind certificat energetic ca fiind adecvat caselor pasive.

ROX Brighton este un proiect modern ce îmbină viața urbană cu nevoile contemporane. ALUMIL este o companie cu vastă expertiză în proiecte de talie internațională, satisfăcând întotdeauna cele mai exigente cerințe. Selecția sistemelor noastre pentru proiectul ROX Brighton subliniază varietatea extensivă a gamei noastre de produse și constanta prezență globală a companiei noastre.

Adaugati la favorite