Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

S67-rc3

Certificarea RC3 ofera un grad inalt de securitate pentru noua generatie de sisteme batante ALUMIL

Sistemele avansate batante ALUMIL SMARTIA S67, SUPREME S77 & SUPREME S91 se remarca pentru multitudinea de avantaje in ceea ce priveste designul si performanta, in special pentru izolarea termica superioara, ceea ce le face alegerea ideala pentru modernizarea eficientei termice a cladirilor. In special, SMARTIA S67 este disponibil in trei versiuni diferite de eficienta termica (standard, avansat, ridicat), iar sistemele SUPREME S77 si SUPREME S91 sunt certificate de Passive House Institute (PHI) pentru a fi aplicate in cladirile pasive. Intr-adevar, este de remarcat faptul ca SUPREME S91 este primul sistem din aluminiu din Grecia certificat de PHI pentru cladiri pasive.

 

In plus, pe langa performantele excelente la conditiile meteorologice extreme, sistemele batante avansate ALUMIL au fost recent certificate pentru rezistenta la efractie cu nivelul RC3, ceea ce le ofera o siguranta sporita.

 

Certificarea RC3 asigura ca majoritatea infractorilor care utilizeaza o varietate de unelte precum burghie, cutite, toate tipurile de ferastrau, surubelnite, ciocane, clește, chei, etc., vor intampina mari dificultati in incercarea de a patrunde in interior.

Adaugati la favorite