Alumil Romania
Choose your local website

Noutati

SMARTIA S67 PHOS | Versiune noua cu o estetica remarcabila

Sistemul batant SMARTIA S67 PHOS se remarca prin designul sau minimalist. Este o alegere excelenta pentru ferestre cu o estetica exceptionala, asigurand, totodata, maximizarea iluminatului natural. Versiunea PHOS ofera o latime vizibila redusa a profilelor din aluminiu de numai 72 mm si confera posibilitatea de a crea ferestre cu doua canaturi cu o suprafata vizibila in zona de inversare de doar 109 mm.  Mai mult decat atat, sistemul permite utilizarea balamalelor ascunse.

In plus fata de estetica deosebita, sistemul incorporeaza performante impresionante care au fost certificate de renumitul institut german IFT Rosenheim. Sistemul cuprinde trei versiuni diferite de eficienta energetica, culminand cu versiunea HI, care asigura o izolare termica excelenta de Uw = 1,31 W / m2K, pentru o fereastra  cu dimensiunile de 1,5 x 2,2 m, echipata cu un geam cu Ug = 1,0 W / m2K.  Performantelor energetice remarcabile li se adauga si celelalte caracteristici impresionante. Astfel, SMARTIA S67 PHOS asigura performante certificate excelente in ceea ce priveste permeabilitatea la aer (clasa 4), etanseitatea la apa (E1200, 8A) si rezistenta la vant (clasa C3).

Obiectivul continuu al Grupului ALUMIL este de a furniza sisteme de inalta valoare estetica si performanta certificata de top. SMARTIA S67 PHOS reflecta exact aceasta filozofie. Descoperiti-l!

 

Adaugati la favorite