Alumil Romania
Choose your local website
header-investor-relations

Informatii pentru investitori

Partajare

Evolutia actiunilor ALUMIL ROM S.A. pe website-ul Bursei de Valori Bucuresti

Hapja e madhe e Showroom-it të ri në Bukuresht

dec. 19, 2019, 11:30 a.m. by Αναστασία Σταμέλου
ALUMIL pati kënaqësinë e madhe për të festuar hapjen madhështore e një showroomi të ri të rinovuar në Bukuresht në kuadrin e 30 vjetorit të saj.

Kohët e fundit ALUMIL kishte kënaqësinë e madhe për të festuar hapjen madhështore të showroom-it të rinovuar në Bukuresht në kontekstin e 30 vjetorit të tij. Profesionistë të shumtë nga të gjithë sektorët e biznesit të ndërtimit, arkitekturës, akademik dhe media, morën pjesë në këtë aktivitet dhe patën mundësinë të shohin dhe provojnë produktet tona të reja të avancuara që përfshijnë filozofinë inovative të ALUMIL.

Showroom-i në Bukuresht përbën një hapësirë ​​ekspozimi të plotë dhe të gjithanshme, të karakterizuar nga arkitektura moderne, rafinim i dizajnit minimal dhe zgjidhjeve unike, me cilësi të pakrahasueshme të lartë, siguri të rritur, performancë të lartë termike, izolim të lartë të zërit dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Në kontekstin e kremtimit, Themeluesi dhe Presidenti i Grupit ALUMIL, Z. George Milonas prezantoi evolucionin e Grupit ALUMIL në këto 3 dekadat e fundit, duke theksuar vizionin e ALUMIL për përmirësimin e cilësisë së jetës së njerëzve përmes përmirësimit të performancës së tyre ndërtesa, me produkte me cilësi më të lartë, teknologji dhe estetikë.

Showroom-et tona në të gjithë botën u japin mundësinë profesionistëve dhe përdoruesve fundor që të provojnë nga afër pamjen dhe ndjesinë e sistemeve arkitektonike inovative të ALUMIL dhe t'i ndihmojnë ata të vendosin për zgjidhjen më të mirë të mundshme për vendbanimet e tyre.

Guvernanta corporativa
Societatea Alumil Rom Industry SA (denumita in continuare “Societatea”) aplica prevederile Codului de Guvernanta Corporativa al Bursei de Valori Bucuresti, piata reglementata pe care actiunile acestei societati sunt tranzactionate la categoria standard.

Hapja e madhe e Showroom-it të ri në Bukuresht

dec. 19, 2019, 11:30 a.m. by Αναστασία Σταμέλου
ALUMIL pati kënaqësinë e madhe për të festuar hapjen madhështore e një showroomi të ri të rinovuar në Bukuresht në kuadrin e 30 vjetorit të saj.

Kohët e fundit ALUMIL kishte kënaqësinë e madhe për të festuar hapjen madhështore të showroom-it të rinovuar në Bukuresht në kontekstin e 30 vjetorit të tij. Profesionistë të shumtë nga të gjithë sektorët e biznesit të ndërtimit, arkitekturës, akademik dhe media, morën pjesë në këtë aktivitet dhe patën mundësinë të shohin dhe provojnë produktet tona të reja të avancuara që përfshijnë filozofinë inovative të ALUMIL.

Showroom-i në Bukuresht përbën një hapësirë ​​ekspozimi të plotë dhe të gjithanshme, të karakterizuar nga arkitektura moderne, rafinim i dizajnit minimal dhe zgjidhjeve unike, me cilësi të pakrahasueshme të lartë, siguri të rritur, performancë të lartë termike, izolim të lartë të zërit dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Në kontekstin e kremtimit, Themeluesi dhe Presidenti i Grupit ALUMIL, Z. George Milonas prezantoi evolucionin e Grupit ALUMIL në këto 3 dekadat e fundit, duke theksuar vizionin e ALUMIL për përmirësimin e cilësisë së jetës së njerëzve përmes përmirësimit të performancës së tyre ndërtesa, me produkte me cilësi më të lartë, teknologji dhe estetikë.

Showroom-et tona në të gjithë botën u japin mundësinë profesionistëve dhe përdoruesve fundor që të provojnë nga afër pamjen dhe ndjesinë e sistemeve arkitektonike inovative të ALUMIL dhe t'i ndihmojnë ata të vendosin për zgjidhjen më të mirë të mundshme për vendbanimet e tyre.