Alumil Romania
Choose your local website
header-investor-relations

Informatii pentru investitori

Partajare

Evolutia actiunilor ALUMIL ROM S.A. pe website-ul Bursei de Valori Bucuresti

Çmimet Prodhimi Ekselencës 2019

oct. 31, 2019, 12:03 p.m. by Theodoros Sideridis
Përsosmëri me dy Çmime Ari vetëm për ALUMIL

Ceremonia e ndarjes së çmimit të konkursit "Çmimet Prodhimi Ekselencës 2019" u mbajt në 14 tetor 2019 në sallën e konferencave të Grand Hyatt Athinë. Qëllimi i konkursit ishte njohja dhe shpërblimi i kompanive industriale më dinamike Greke. Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve morën pjesë qindra drejtues të vjetër, përfaqësues të ministrive, organizatave, agjencive dhe shoqatave të biznesit.

ALUMIL u njoh midis industrive më inovative, ekstroverte dhe dinamike në Greqi, duke qenë në mesin e tre kompanive dhe industrisë së vetme të nxjerrjeve të aluminit që fitoi dy (2) Goldmime të arta. Konkretisht, ALUMIL mori Çmimin e Artë në kategorinë "Investime & Strategji - Aktivitete Prodhuese globale" dhe në kategorinë "Inovacioni dhe teknologjitë e reja - Kërkimi dhe Zhvillimi". Çmimet u morën nga Drejtori i Prodhimit të Grupit përkatësisht dhe Drejtori i Kërkim & Zhvillimit të Grupit.

Përpjekjet intensive të ALUMIL-it ndër vite për të krijuar produkte inovative që janë jashtë konkurrencës, së bashku me një rrjet të gjerë ndërkombëtar të shitjeve dhe njësi të përparuara të prodhimit në vende të ndryshme, kanë çuar në rezultate mbresëlënëse, prova e të cilave është portofoli i gjerë i produkteve të kompanisë, pa dyshim një nga më të pasurit në këtë sektor, si dhe praninë e tij ndërkombëtare në mbi 60 vende me 25 filiale në të gjitha kontinentet. Kjo ekspertizë ndërkombëtare u ofron klientëve tanë një hap të fortë përpara dhe avantazhe të shumta konkurruese.

Ne do të vazhdojmë t'i shërbejmë misionit tonë thelbësor me të njëjtën forcë: të përmirësojmë cilësinë e jetës së njerëzve duke rritur performancën e ndërtesave me produkte me cilësi të lartë, teknologji të përparuar dhe estetikë të shkëlqyeshme.

Guvernanta corporativa
Societatea Alumil Rom Industry SA (denumita in continuare “Societatea”) aplica prevederile Codului de Guvernanta Corporativa al Bursei de Valori Bucuresti, piata reglementata pe care actiunile acestei societati sunt tranzactionate la categoria standard.

Çmimet Prodhimi Ekselencës 2019

oct. 31, 2019, 12:03 p.m. by Theodoros Sideridis
Përsosmëri me dy Çmime Ari vetëm për ALUMIL

Ceremonia e ndarjes së çmimit të konkursit "Çmimet Prodhimi Ekselencës 2019" u mbajt në 14 tetor 2019 në sallën e konferencave të Grand Hyatt Athinë. Qëllimi i konkursit ishte njohja dhe shpërblimi i kompanive industriale më dinamike Greke. Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve morën pjesë qindra drejtues të vjetër, përfaqësues të ministrive, organizatave, agjencive dhe shoqatave të biznesit.

ALUMIL u njoh midis industrive më inovative, ekstroverte dhe dinamike në Greqi, duke qenë në mesin e tre kompanive dhe industrisë së vetme të nxjerrjeve të aluminit që fitoi dy (2) Goldmime të arta. Konkretisht, ALUMIL mori Çmimin e Artë në kategorinë "Investime & Strategji - Aktivitete Prodhuese globale" dhe në kategorinë "Inovacioni dhe teknologjitë e reja - Kërkimi dhe Zhvillimi". Çmimet u morën nga Drejtori i Prodhimit të Grupit përkatësisht dhe Drejtori i Kërkim & Zhvillimit të Grupit.

Përpjekjet intensive të ALUMIL-it ndër vite për të krijuar produkte inovative që janë jashtë konkurrencës, së bashku me një rrjet të gjerë ndërkombëtar të shitjeve dhe njësi të përparuara të prodhimit në vende të ndryshme, kanë çuar në rezultate mbresëlënëse, prova e të cilave është portofoli i gjerë i produkteve të kompanisë, pa dyshim një nga më të pasurit në këtë sektor, si dhe praninë e tij ndërkombëtare në mbi 60 vende me 25 filiale në të gjitha kontinentet. Kjo ekspertizë ndërkombëtare u ofron klientëve tanë një hap të fortë përpara dhe avantazhe të shumta konkurruese.

Ne do të vazhdojmë t'i shërbejmë misionit tonë thelbësor me të njëjtën forcë: të përmirësojmë cilësinë e jetës së njerëzve duke rritur performancën e ndërtesave me produkte me cilësi të lartë, teknologji të përparuar dhe estetikë të shkëlqyeshme.