Alumil Romania
Choose your local website
Calitate Certificata

30 de ani de Calitate Certificata

Numele ALUMIL a fost asociat cu o inalta calitate inca de la infiintarea sa. Timp de 30 de ani, oferim produse care vizeaza imbunatatirea calitatii zilnice si a standardelor de viata ale oamenilor. Intotdeauna am incercat sa oferim produse excelente si sa actionam conform celor mai inalte standarde de calitate, aplicand cele mai exigente proceduri de control al calitatii. Produsele noastre sunt certificate ca performanta de la cele mai recunoscute laboratoare si institute din intreaga lume.
 

ift Rosenheim

A fost fondat in 1966 de o echipa de oameni de stiinta, ingineri si profesionisti in diverse domenii de specialitate. Este echipat cu laboratoare extrem de moderne, care ofera o viziune holistica pentru constructia elementelor si structurilor cladirilor. Activitatea principala a institutului este de a oferi cercetari si certificari care sa satisfaca cerintele industriei de productie ale ferestrelor, fatadelor si usilor, indiferent de materialele folosite. Certificarile institutului acopera aspecte legate de standarde, cercetare, acreditare, precum si verificarea testelor sau calculelor efectuate.
IFT Rosenheim
 
CSTB

CSTB

Centrul de Stiinte si Tehnologie din Franta ofera partilor interesate o gama larga de teste si certificari ale proceselor de fabricatie. Masuratorile se efectueaza in laboratorul sau de 2.500 de metri patrati, care include trei spatii mari de testare si patru spatii pentru servicii suport. Mai precis, CSTB efectueaza incercari pentru a se asigura ca producerea profilelor de aluminiu cu bariera termica (producerea profilelor cu rupere de punte termica) este conforma cu procedurile corespunzatoare definite de standarde.
 

ATI Intertek

Intertek, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de calitate si securitate pentru o gama larga de industrii din intreaga lume, achizitioneaza in 2013 Institutul de Testare Arhitecturala (ATI). Pana acum, institutul imbina credibilitatea sa cu experienta unei importante companii de certificare si testare din America de Nord, certificand performanta sistemelor pe baza masuratorilor si criteriilor stiintifice.
ATI Intertek
 
Passive House Institute

Institutul de Casa Pasiva

Institutul de Casa pasiva (PHI) este un institut de cercetare independent si poate fi descris ca centrul de cercetare si dezvoltare al ideii de locuinta pasiva. Incepand din anul 1996, cand a fost infiintat, isi mentine un caracter de colaborare si asista la certificarea constructiilor, in conformitate cu singurul standard international de performanta energetica recunoscut.
 

Istitutul Giordano

Un institut care nu-si limiteaza functionarea in campul obligatoriu al directiilor europene, ci isi extinde activitatea oferind masuratori si certificari de inalta calitate si performanta, conform legislatiei nationale. In plus fata de scopul sau de baza, acesta desfasoara activitati de cercetare si preia proiectarea si trainingul sistemului de testare de la partile interesate. Certificatele sale sunt recunoscute si respectate la nivel international.
Istituto Giordano
 
UBATc

UBAtc

Este singura autoritate belgiana care ofera certificarea tehnica pentru materialele de constructie, produse, sisteme si instalatori. Acesta ofera nu numai certificari tehnice nationale, dar si europene. In consecinta, aceasta acopera toate cerintele, in timp ce ETA (Certificarile Tehnice Europene) se limiteaza strict la mediul de reglementare si la Directiva europeana 89/106 / CEE, iar Certificarile Tehnice Nationale (ATG) sunt evaluari voluntare care acopera caracteristici reglementate si nereglementate , verificand daca sunt adecvate pentru utilizarea dorita.
 

ITB

De peste 70 de ani, Institutul de Cercetari in Constructii (ITB) efectueaza cercetari de laborator pentru industria constructiilor si gestioneaza implementarea si aplicarea practica a rezultatelor sale. Cu supervizarea oficiala a Ministerului polonez al Investitiilor si Dezvoltarii Economice, utilizeaza metodologii de cercetare de ultima ora si echipamente de masurare specializate, sprijinind dezvoltarea constructiilor atat in tara, cat si in strainatate.
ITC
 
CLEB

CLEB

Cu sediul central in America Centrala si America de Nord, ofera studii aprofundate si certificari care indeplinesc pe deplin cerintele si nevoile companiilor din industrie. Cu birouri si ateliere de lucru in Montreal, Chicago, Quebec, Ottawa, Truro si New York, are o prezenta puternica si o credibilitate ridicata. Cercetarile sunt efectuate pe baza standardelor globale, verificand rezultatele procedurilor de testare si de calcul efectuate.
 

WINTECH

Compania britanica ofera servicii care se incadreaza intr-o serie de teste si masuratori pentru a certifica faptul ca produsele controlate sunt conforme cu un set de standarde si reglementari din domeniu. In mod orientativ, pot fi mentionate studii specifice care acopera cerintele CWCT, PAS 24, Secured by Design si NHBC. Este important de mentionat ca WINTECH coopereaza si ofera serviciile sale companiilor care produc pereti cortina, panouri din sticla si tocuri de ferestre.
WINTECH
 
EXOVA

EXOVA

Element Materials Technology si Exova Group Limited, doua dintre cele mai importante companii de testare in laborator, combina fortele lor pentru a crea un partener puternic si de incredere pentru a-si livra serviciile la nivel global. Obiectivul este certificarea atat a materialelor, cat si a produselor pentru a respecta toate cerintele relevante si cerintele de siguranta in timpul aplicarii lor finale. De asemenea, are scopul de a dovedi ca exista o consecventa si o calitate comerciala ce respecta totalitatea standardelor si reglementarilor relevante din industrie si, in final, materialele si produsele corespund scopului pentru care sunt concepute.
 

NTCL

NTCL (Laboratoarele de Testare si Certificare Nationala) este un laborator de testare si cercetare independent pentru industriile de arhitectura si constructii, care functioneaza inca din 1977, acreditat de ISO / IEC 17025. Este un centru de cercetare cu o dezvoltare rapida, care ofera servicii de inalta calitate in companiile din industrie, datorita experientei sale vaste si echipamentelor moderne.
NCTL
 
Riverbank Acoustical Laboratories

Riverbank Acoustical Laboratory

Laboratoarele de Acustica Riverbank reprezinta un serviciu de testare a izolarilor fonice NVLAP, fondat de Wallace Clement Sabine in 1918. Organizatia actuala ramane o sursa foarte respectata de procese independente in ceea ce priveste testarea specificatiilor de izolare fonica a unui produs. RAL este specializat in STC (pierdere de transmisie a sunetului prin ASTM E90), NRC (absorbtia sunetului - ASTM C423), IIC (transmisia de sunet de impact - ASTM E492) si testul de putere acustica (ISO 6926).
 

Thomas Bell-Wright International

Thomas Bell-Wright International Consultants este o companie IT specializata cu sediul in Dubai. Din 1995 ofera servicii independente de testare, inspectie si certificare (TIC), in primul rand pentru industria constructiilor. Se concentreaza pe cladiri comerciale mari si isi ofera serviciile pentru a asigura construirea cu succes a elementelor arhitecturale. In acelasi timp, asigura calitatea si performanta materialelor de constructie pe probleme legate de incendii si riscuri de securitate.
THOMAS BELL-WRIGHT
 

AUTH

Unul dintre cele mai mari institute universitare din Grecia, cu sediul in Salonic, a fost infiintat in 1925, iar activitatea sa principala se concentreaza in domeniul educatiei. In afara de aceasta, AUTH "isi exploateaza" cunostintele tehnice si personalul specializat, pentru a oferi certificari si teste de izolare fonica a sistemelor de aluminiu.
Aristotle University Of Thessaloniki
 
National Technical University of Athens

Universitatea Tehnica Nationala din Atena

Cu sediul in Atena, fondata in 1836, este cea mai veche universitate tehnologica din Grecia, contribuind la dezvoltarea stiintifica, tehnica, sociala si economica a tarii. Prin furnizarea de cercetari si certificari privind izolarea fonica si rezistenta la incendiu, aceasta este legata de piata, oferind un avantaj competitiv puternic companiilor din industria aluminiului.
 

MT Group

Grupul MT a fost infiintat in 1980 si reprezinta una dintre cele mai mari companii de testare si inspectie care deserveste industria constructiilor din regiunile zonei central-atlantica si nord-est. Testele efectuate in laboratoarele moderne ale companiei sunt efectuate in conformitate cu ASTM, AAMA, AASHTO, NVLAP sau  Ingineria Militara .Cu titlu informativ, serviciile oferite includ: servicii de laborator, studii de constructii si geotehnice, inspectie, managementul calitatii si aliante de cooperare. In acelasi timp, MT ofera rezultate din cercetari privind materialele legate de otelul structural, armaturi, beton, zidarie, asfalt si sol. De asemenea, efectueaza teste si inspectii speciale, inclusiv ferestre, mecanisme si pereti.
MT GROUP
 
Hellenic Defence Systems

Sistemul de Aparare Elen

Grupul a fost infiintat in 2004 ca urmare a fuziunii dintre firmele   de stat grecesti Hellenic Arms Industry (EBO) si PYRKAL. Cand a fost creat, a fost principalul producator de arme cu multe fabrici si mii de lucratori. Produce o gama larga de produse care includ majoritatea tipurilor de arme utilizate astazi la nivel global si se distinge prin activitatea sa intensa de export. Datorita cunostintelor si experientei sale de specialitate, ea dezvolta o actiune paralela care satisface cerintele pietei in certificarile pentru desemnarea sistemelor de aluminiu ca fiind "antiglont".