Alumil Greece
Choose your local website

Νέα

ALUMIL Webinars: Μοιραζόμαστε τεχνογνωσία, εξελίσσουμε τον κλάδο

Το 2021 όπως φαίνεται θα είναι μια χρονιά κατά την οποία οι περιπλοκές της πανδημίας του κορωνοϊού θα συνεχιστούν, διαμορφώνοντας αναλόγως την καθημερινότητα των ανθρώπων. Μια από τις βασικές επιδράσεις του COVID-19 στους χώρους εργασίας είναι ότι πλέον οι εταιρείες έχουν αναγκαστεί να βρουν νέους τρόπους ώστε να επικοινωνούν με τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους. Στην ALUMIL, έχουμε φροντίσει να προσαρμοστούμε γρήγορα σε αυτή την κατάσταση και έχουμε εξελίξει ιδιαίτερα τον τομέα των διαδικτυακών συναντήσεων, παρουσιάσεων και εκπαιδεύσεων μέσω webinars. Τα ALUMIL Webinars έχουν πλούσιο περιεχόμενο και καλύπτουν τόσο το προσωπικό μας όσο και τους συνεργάτες μας.

 

Διαδικτυακές παρουσιάσεις προϊόντων

Ένα από τα σημαντικότερα ζητούμενα για την ALUMIL είναι οι συνεργάτες μας να έχουν γνώση των νέων προϊόντων και σειρών, να μαθαίνουν τεχνικές λεπτομέρειες που θα τους είναι χρήσιμες στη δουλειά τους και πάνω από όλα, να νιώθουν ότι έχουν τη σταθερή μας υποστήριξη σε όλες τις φάσεις της συνεργασίας μας. Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας ξεκινήσαμε τις διαδικτυακές παρουσιάσεις προϊόντων. Πρόσφατα διοργανώσαμε μια παρουσίαση μέσω της πλατφόρμας Zoom σχετικά με τα νέα συστήματα για περιφράξεις και αυλόπορτες, ένα επιτυχημένο event στο οποίο συμμετείχαν περίπου 300 κατασκευαστές και κατά τη διάρκειά του παρουσιάστηκαν τα προϊόντα και έγιναν ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από αυτά.

 

 

Τα online σεμινάρια της ALUMIL Academy

Η ALUMIL Academy από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της έχει φέρει έναν αέρα νέων δράσεων επιμόρφωσης και κατάρτισης γύρω από τον κόσμο του αλουμινίου. Μπορεί οι περιορισμοί της πανδημίας να έχουν αλλάξει τα δεδομένα, ωστόσο μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα webinars της Ακαδημίας, οι σπουδαστές μας λαμβάνουν όλη τη γνώση που χρειάζονται, καθώς και πλούσιο υλικό μελέτης. Έτσι, κάθε μήνα διεξάγονται σεμινάρια σχετικά με την κατασκευή και εγκατάσταση κουφωμάτων, την τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου σε κτίρια μηδενικής κατανάλωσης ή πιο εξειδικευμένες παρουσιάσεις για προγράμματα όπως το ALUMILCal. Τα webinars της ALUMIL Academy απευθύνονται τόσο σε σπουδαστές, όσο και σε κατασκευαστές που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με το αντικείμενό τους.

 

 

Webinars για τους Alumilers

Οι άνθρωποί μας αποτελούν για εμάς προτεραιότητα σε κάθε μας σχεδιασμό. Για αυτό φροντίζουμε να ανανεώνουμε τις δραστηριότητες που παρέχουμε εκτός δουλειάς, ώστε να εμπλουτίζουμε και να ομορφαίνουμε τη μέρα τους. Από σεμινάρια για γονείς και διαλέξεις για τις γυναίκες σε επιστήμες και επιχειρήσεις, μέχρι προγράμματα γυμναστικής κι ευεξίας, η γκάμα των διαδικτυακών δωρεάν σεμιναρίων συνεχώς ανανεώνεται. Αυτή την περίοδο γίνονται σε εβδομαδιαία βάση τα σεμινάρια GYROKINESIS®  , μια μορφής εναλλακτικής κίνησης που βοηθάει την ενδυνάμωση της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων.

 

 

Το μέλλον της επικοινωνίας

Όπως φαίνεται, το μέλλον των καθημερινών διαδικασιών για κάθε εταιρεία περνάει μέσα από τα διαδικτυακά κανάλια. Η πανδημία του COVID-19 επέσπευσε αυτή τη μετάβαση, ωστόσο όταν όλα περάσουν ίσως μείνει και κάτι θετικό: να έχουμε γίνει πιο ευέλικτοι και να έρθουμε πιο κοντά στον πολυπόθητο ψηφιακό μετασχηματισμό. Στην ALUMIL βαδίζουμε σε αυτό τον δρόμο και τα διαρκώς ενημερωμένα webinars της εταιρείας αντικατοπτρίζουν αυτή την κουλτούρα. 

Αποθήκευση