Alumil Greece
Choose your local website
Bussiness Consulting

Συμβουλευτική Επιχειρήσεων

Σε έναν κόσμο που αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς, οι οργανισμοί οφείλουν να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους στο έπακρο. Η ALUMIL παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κατασκευαστές αλουμινίου με σκοπό να επιτύχουν όλους τους στόχους & σκοπούς που έχουν θέσει
 

Οι εταιρείες που έχουν δυναμική, μπορούν να πετύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, αν έχουν την κατάλληλη υποστήριξη. Χρειάζεστε συμβούλους που να κατανοούν σε βάθος την επιχείρηση, τον κλάδο σας, καθώς και την αναπτυξιακή σας ατζέντα. Οι δυνατότητές, η γνώση και η κουλτούρα μας, μάς κάνουν τους καταλληλότερους, ώστε να πάρουμε αυτόν τον ρόλο. Παρέχουμε έναν μοναδικό συνδυασμό από τα εξής: 

 • Ανακαλύπτουμε τί είναι σημαντικό για εσάς και το κάνουμε προτεραιότητά μας.
 • Προσφέρουμε ρεαλιστικές λύσεις για να σας βοηθήσουμε να εξελιχθείτε.
 • Είμαστε ευέλικτοι και διαθέσιμοι.
 • Έχουμε ομάδες που συνδυάζουν διαφορετικές νοοτροπίες, για μεγαλύτερο πλουραλισμό στη γνώση.

Η  εξειδικευμένη ομάδα της ALUMIL, θα είναι πάντα δίπλα σας για να διασφαλίσουμε ότι η επένδυσή σας θα έχει τη μέγιστη απόδοση και τίποτα λιγότερο, παρέχοντας λύσεις και υπηρεσίες στους παρακάτω τομείς:

 • ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 • ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
 • ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ALUMILCAL
 • ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
 • ΠΩΛΗΣΕΙΣ 
 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ
 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ – CRM
 • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
 • ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
 • COACHING & MENTORING
 • ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
 • ΕΞΑΓΩΓΕΣ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ
 • ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

 

Γιατί ALUMIL Συμβουλευτική;

Η Συμβουλευτική Επιχειρήσεων της Alumil δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη των συνεργατών μας και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας των εταιρειών τους. Η Συμβουλευτική έχει διάρκεια 6 μηνών και περιλαμβάνει ένα πλήθος τομέων πάνω στους οποίους δουλεύουμε, ώστε να τους εξελίξουμε προς όφελος των συνεργατών μας. Ακόμη, με το πέρας του 6μηνου βρισκόμαστε σε επαφή ώστε να αξιολογούμε αν συντελέστηκαν οι αλλαγές που προτείναμε και να κάνουμε προτάσεις βελτίωσης όπου χρειάζεται.
Πέραν της συχνής διαπροσωπικής επαφής, χρησιμοποιούμε εργαλεία επικοινωνίας

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ

Πέραν της συχνής διαπροσωπικής επαφής, χρησιμοποιούμε εργαλεία επικοινωνίας, όπως παρουσιάσεις, διαλέξεις, βίντεο, webinars, e-books, report και πολλά άλλα.

Δημιουργούμε μια κοινότητα πιστοποιημένων συνεργατών με διαρκή προνόμια.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Η κοινότητα πιστοποιημένων συνεργατών έχει πολλά και διαρκή προνόμια. Τα μέλη της διαθέτουν ευρεία γνώση αντιμετώπισης των νέων προκλήσεων και ατενίζουν το μέλλον με αυτοπεποίθηση.

Κατανοούμε τις ανάγκες των συνεργατών μας και τους κατευθύνουμε ανάλογα με τους στόχους που θα τεθούν.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Μέσω της προσέγγισής μας, κατανοούμε αμέσως τις ανάγκες των συνεργατών μας και τους κατευθύνουμε ανάλογα με τους στόχους που θα τεθούν.

 

Πώς Βοηθάμε τους Συνεργάτες μας

Εργαζόμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας, ώστε να πετύχουν και να διατηρήσουν την επίδραση του μετασχηματισμού της επιχείρησής τους σε βάθος χρόνου. Διασφαλίζουμε τη λειτουργία των κατάλληλων μηχανισμών και εργαζόμαστε με τις ομάδες σας, για να ενισχύσουμε την επιχείρησή σας, έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμόζει και να διατηρεί τις αλλαγές, ακόμα και όταν δε θα είμαστε εκεί πλέον. Τα στάδια της Συμβουλευτικής μας είναι:
Μεγεθυντικός φακός που προσδιορίζει την έρευνα στον κλάδο του αλουμινίου όταν κάποιος επιλέγει τη συμβουλευτική υπηρεσία

ΕΡΕΥΝΑ

Ερευνούμε την επιχείρηση, καθώς οι ειδικοί σύμβουλοί μας, είναι σε συνεχή επαφή με την εταιρεία που θα λάβει υπηρεσίες Συμβουλευτικής.

Έγγραφα που υποδηλώνουν την ανάλυση των δεδομένων της κατασκευαστικής εταιρείας που δέχεται τις υπηρεσίες συμβουλευτικής

ΑΝΑΛΥΣΗ

Συντάσσουμε αναφορές, προτείνοντας τρόπους επίλυσης ζητημάτων και στοχεύοντας στην άμεση αναβάθμιση της επιχείρησης.

Υπεύθυνος της συμβουλευτικής από την Alumil Academy εκπαιδεύει τους κατασκευαστές για το πώς θα βελτιώσουν την εταιρεία τους

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ειδική, ταχύρρυθμη εκπαίδευση για πρακτική εφαρμογή με προσωποποιημένο πρόγραμμα και Παρακολούθηση μετά το πέρας της εκπαίδευσης, για να διαπιστωθεί εάν εφαρμόζονται οι νέες τεχνικές που προτάθηκαν για την πορεία ανάπτυξης της επιχείρησης.

Ένας εγκέφαλος συμβολίζει τη γνώση και την πιστοποίηση που παρέχει η Alumil Academy στους κατασκευαστές

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ως πρόσθετη υπηρεσία, μπορείτε να λάβετε Πιστοποίηση για την παρακολούθηση και ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας. Η Πιστοποίηση ανοίγει την πόρτα και για τις Επιπρόσθετες Υπηρεσίας, τις οποίες και θα δικαιούστε

 

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες

Η Συμβουλευτική Επιχειρήσεων της ALUMIL Academy παρέχει τη δυνατότητα να συνεχίσετε να απολαμβάνετε της υπηρεσίας μας ακόμα και μετά το πέρας του αρχικού κύκλου της .Αν επιλέξετε να πιστοποιήσετε την επιχείρησή σας, τότε μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τις ακόλουθες υπηρεσίες και να ενδυναμώσετε όλα τα πεδία δραστηριοτήτων σας.
Μακροπρόθεσμη Συμβουλευτική

Μακροπρόθεσμη Συμβουλευτική

Επιπρόσθετη υποστήριξη Μακροπρόθεσμης Συμβουλευτικής, μέσω ειδικής συμφωνίας, βασισμένη στις νέες ανάγκες που προκύπτουν. Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζετε να έχετε την υποστήριξή μας στους τομείς που επιθυμείτε.

Online εκπαίδευση

Online Εκπαίδευση

Εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να εκπαιδευτείτε με τον δικό σας ρυθμό, μέσω της online πλατφόρμας μας. Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε τα μαθήματά σας, ανάλογα με τους στόχους σας και να αποκτήσετε περαιτέρω πρόσβαση σε πληροφορίες και χρήσιμο υλικό.

 
  

Ενδιαφέρεστε για το Πρόγραμμα Συμβουλευτικής;