Alumil Cyprus
Choose your local website

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Βρείτε ό,τι χρειάζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας

Παρέχουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και το πιο ενημερωμένο υλικό, για να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία. Ανεξάρτητα από την αγοραστική φάση στην οποία βρίσκεστε, εμείς μπορούμε να σας υποστηρίξουμε, ώστε να βρείτε αυτό που επιθυμείτε.

Taberner House

Η πρόκληση

Σε μια τοποθεσία όπου μέχρι το 2015 στεγάζονταν τα γραφεία του δημοτικού συμβουλίου στο Croydon του Λονδίνου, εγκρίθηκε η ανέγερση ενός κτιριακού συγκροτήματος, που θα συνδυάζει το εμπορικό στοιχείο με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για οικονομικά προσιτές κατοικίες.

Η λύση

Σχεδόν 15 χιλιόμετρα νότια από το κέντρο του Λονδίνου, το Taberner House, ένα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο project, ανατέθηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο AHMM. Ο σχεδιασμός προέβλεπε την ανέγερση 4 κτιρίων - μεταξύ των οποίων και ένας ουρανοξύστης 32 ορόφων - τα οποία με την ολοκλήρωσή τους, θα στεγάζουν 513 κατοικίες προς αγορά και ενοικίαση, καθώς και εμπορικούς χώρους. 

Η αρχιτεκτονική προσέγγιση του συγκροτήματος, ακολουθεί την αισθητική της περιοχής. Τα κτίρια έχουν λιτή σχεδίαση με κάθετες & οριζόντιες γραμμές και μπαλκόνια με θέα στους χώρους πρασίνου που περιβάλλουν το συγκρότημα. Στόχος των αρχιτεκτόνων είναι η κατασκευή του Taberner House να συμπληρώσει αρμονικά την επερχόμενη ανάπλαση του πάρκου Queen’s Gardens, ώστε το συνολικό αποτέλεσμα να δίνει ένα στίγμα ανθρωποκεντρικό, με έμφαση στην ομαλή συνύπαρξη με το πράσινο στοιχείο. Ακολουθώντας υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές σύμφωνα πάντα με τα British standards (bs), στα 4 κτίρια έχουν χρησιμοποιηθεί προηγμένα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου, που προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, κορυφαία επίπεδα ηχομείωσης, εξαιρετικές επιδόσεις υδατοστεγανότητας και ευκολία διέλευσης, χάρη στο χαμηλό κατωκάσι.

Το Taberner House, σε μια σημαντική περιοχή του Λονδίνου, θα αποτελέσει ένα οικιστικό συγκρότημα - σημείο αναφοράς, καθώς προσφέρει κατοικίες που βελτιώνουν, μέσω τις σχεδίασης και των παροχών τους, τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης.

Αρχιτεκτονική Μελέτη: AHMM

Ταυτότητα έργου

Χώρα
Ηνωμένο Βασίλειο
Πόλη
Croydon
Περιοχή
Λονδίνο
Έτος
2021
Αποθήκευση

Εταιρική Υπευθυνότητα

Προστατεύουμε το περιβάλλον

4,6εκ.€

Επένδυση 4,6 εκ.€ για τη δημιουργία υπερσύγχρονης μονάδας διαλογής και επεξεργασίας σκραπ αλουμινίου.

Καταρτίζουμε τους ανθρώπους μας

+73%

+73% αύξηση του μέσου όρου ωρών κατάρτισης για τον μέσο εργαζόμενο

Υποστηρίζουμε την τοπική οικονομία

50%

50% των προμηθευτών της εταιρείας από την τοπική αγορά

Ενισχύουμε τον κλάδο

1200 ώρες εκπαιδεύσεων της ALUMIL Academy σε τμήματα κατάρτισης για νέους του κλάδου.

Αειφορία - Βιώσιμη Ανάπτυξη - Κοινωνική Προσφορά

Η στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παίζει κεντρικό ρόλο στις δραστηριότητές μας. Κοιτάμε μπροστά, οραματιζόμενοι έναν κόσμο αειφορίας, με σεβασμό για τη φύση και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και εργασίας για τους ανθρώπους. 

Οι ενέργειές μας ενσωματώνουν τους σχεδιασμούς μας για ένα καλύτερο, πιο «πράσινο» και δίκαιο αύριο για όλους. Για να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές έναν κόσμο, όπου θα μπορούν να ζήσουν και να δημιουργήσουν όπως ονειρεύονται.