Alumil Croatia
Choose your local website

SPECIFIKATOR

Sve o Arhitektu

Svaki projekt koji započnete predstavlja novi izazov. Tu smo kako bismo vam pomogli pretvoriti vašu viziju u stvarnost putem naprednih aluminijskih sustava koji mogu zadovoljiti čak i najzahtjevnije potrebe.

Svaki projekt koji započnete predstavlja novi izazov. Tu smo kako bismo vam pomogli pretvoriti vašu viziju u stvarnost putem naprednih aluminijskih sustava koji mogu zadovoljiti čak i najzahtjevnije potrebe.

PODRSKA

Uz vas u svakoj fazi

Bez obzira na fazu vašeg projekta, pružamo podršku i istražujemo najbolja rješenja za vas. Naši iskusni inženjeri konsultanti iz našeg odjela prodaje uvijek su vam na raspolaganju, nudeći dizajn rješenja po mjeri za vaš projekat.

ALUMIL na BAU 2023

stu 20, 2023, 16:41
Title : ALUMIL na BAU 2023
Subtitle :
Url : https://www.alumil.com/croatia/corporate/events/2023/04/17/default-calendar/bau-2023
Category :
CTA : Saznaj više
Duration :
Sort order : 1
Po 13. put zaredom ALUMIL će biti prisutan na vodećem svjetskom sajmu arhitekture i graditeljstva.
Page :
Load more comments
Thank you for the comment! Your comment must be approved first
Login to be able to comment
Comment by from
They Said for us

"Glavni element ove jedinstvene "spilje" (ur. za "Ncaved House") bio je veliki, uokviren pogled na more na istoku i unutarnje atrije na zapadu, ujedinjujući sve interijere s krajolikom. ALUMIL-ov minimalni aluminij sustavi su nam pomogli da postignemo upravo tu svrhu. Koristili smo SUPREME S650 klizni sustav serije PHOS i ovaj izbor se pokazao opravdanim, nudeći funkcionalnost i sofisticirani dizajn."

Iliana Kerestetzi

They Said for us

Projekt Ubane duše

"S tvrtkom ALUMIL imamo izvrsnu suradnju na nekim od naših najizazovnijih projekata. Visoka kvaliteta i sposobnost proizvodnje posebnih konstrukcija okvira jedinstvene su karakteristike ALUMIL-a. Posebno za "Zeus is Loose" pitanje okvira bilo je kritično zbog njihove veličine (zapravo, cijela fasada je otvorena, ispune su uklonjene, a ostao je samo konstruktivni okvir)."

Tassos Georgantzis

They Said for us

Aristides Dallas Architects

"Granica između interijera i eksterijera je izgubljena, a prostor ispod jedne betonske ploče djeluje jedinstveno" (govori o projektu "Lap Pool House"). "Ova dizajnerska namjera dovršena je upotrebom ALUMIL-ovog posebnog sustava koji je otvorio prostor. Ovaj kutni otvor ističe apstraktni dizajn zgrade i naglašava ujedinjenje odnosa između unutarnjeg i vanjskog i pogleda prema horizontu."

Aristides Dallas