Alumil Croatia
Choose your local website
header-hiring-process

Postupak zapošljavanja

Kad se otvori posao, prije nego što pogledamo kandidate s tržišta, prvo ćemo ispitati mogu li se ta mjesta popuniti u tvrtki. Na taj se način postiže najbolja moguća uporaba zaposlenika, stvarajući velike izglede za razvoj karijere zaposlenika
selection-process

Postupak odabira

Svi životopisi procjenjuju se prema zahtjevima svakog radnog mjesta i politici zapošljavanja Grupe.

  • Na temelju procjene, ako kandidatov životopis zadovoljava potrebe radnog mjesta, bit će pozvan na prvi razgovor s voditeljima odjela za ljudske resurse. Za određena radna mjesta kandidati mogu proći i dodatni postupak ocjenjivanja (centri za ocjenjivanje, sklonosti, vještine itd.).
  • Ako je uspješno završio prethodni stupanj, bit će pozvan na drugi sastanak s neposrednim nadređenim službenikom, procjenjujući specifične vještine i znanja relevantna za to radno mjesto.
  • Po završetku postupka razgovora, svaki kandidat dobiva informacije o ishodu rezultata. Kandidati koji ne prijeđu na sljedeću fazu bit će obaviješteni e-poštom. Kandidati s kojima tvrtka želi surađivati ​​dobit će pismo s prijedlogom posla s predloženim uvjetima suradnje.
  • Novi partner slijedi program integracije prema sustavu grupnog treninga

Svi životopisi objavljeni su na ALUMIL-ovom internetskom životopisu za buduću upotrebu (prema važećim odredbama)

Privatnost i povjerljivost

Sve pojedinosti vaše prijave i CV su strogo poverljive i služe isključivo za procjenu vaših kvalifikacija za moguće karijere u ALUMIL-u. Samo ovlašteni zaposleni ALUMIL-a imaju pristup bazi kandidata. Gore navedene informacije čuvaju se u našoj bazi podataka dvije godine. Ako tokom tog vremena dođe do promjene vašeg CV ili postavki posla na ALUMIL, trebali bi ponovo da posaljete CV tako da označite "Da" u polju online obrasca "Predao/la sam curriculum vitae ranije".
privacy-and-confidentiality
compensation-and-benefits-system

Sistem naknada i pogodnosti

ALUMIL-ov sistem naknada i korist dio je opšteg sistema upravljanja ALUMIL Grupe koji je dizajniran i implementiran kako bi se privukao, motivisao i zadržao zaposlene koji demonstriraju odgovarajuće sposobnosti i ponašanje koji istovremeno dovode do ličnog razvoja zaposlenog i uspješnosti kompanije. Da dodamo, dizajniran je na temelju najnovijih trendova u Grčkoj, ali i u globalnom opsegu. Glavna svrha sistema je stvaranje:

  • Unutrašnji balansi
  • Pravda
  • Poštenje
  • Zadovoljstvo zaposlenih
  • Motivacija
  • Prepoznavanje

  ... i s ALUMIL-om sam se natjecao kako bih se najbolje kandidirao.