Alumil Croatia
Choose your local website
header-growth-opportunities

Mogućnosti razvoja

performance-management-system

Upravljanje izvedbom

Kontinuiran i participativan proces koji ima za cilj maksimalnu učinkovitost zaposlenika, a samim tim i ukupni učinak ALUMIL-a. PMS je povezan sa svakodnevnim radnjama i ponašanjem koje zaposlenici usvajaju kako bi imali zajedničku percepciju što bi trebalo postići i kako. Da bi zaposlenici poboljšali svoju učinkovitost, trebali bi imati zajedničko uvjerenje da uspjeh (i uspjeh) u njihovom radu znači da su to dužnosti ili očekivani rezultati ili ponašanja ili kombinacija svega navedenog, kako bi postigli rezultate koje zahtijeva njihova uloga. To treba pojasniti i dogovoriti s zaposlenicima kako bi bili svjesni svrhe svog rada. Postojanje sustava dokazuje ALUMIL-ovu podršku u pravičnim i objektivnim postupcima. PMS je:

  • Pojašnjenje uloga i zahtjeva nadzornika za svakog podređenog
  • Stalna pažnja i smjernice za svakog zaposlenika
  • Uspostaviti fer sustav koji mjeri uspjeh
  • Odnos između učinka zaposlenika i varijabilnog dijela plaće
  • Osjećaj povjerenja, sigurnosti, pravičnosti i profesionalnosti na radnom mjestu

Staž

Dopuštamo studentima da vježbaju kako bi razvili svoje vještine i stekli iskustvo i znanje koje će im pomoći u kasnijem profesionalnom razvoju. Oni studenti koji žele raditi staž u našoj tvrtki trebali bi nam poslati svoj životopis i propratno pismo u dogovoru s obrazovnim ustanovama koje pohađaju.
internship
equal-opportunity-employer

Poslodavac koji daje jednake mogućnosti

ALUMIL je ravnopravan poslodavac. Svi zaposlenici i kandidati imaju jednak tretman, bez obzira na vjeru, dob, spol, nacionalnu pripadnost, podrijetlo, rasu, invaliditet, bračni status, seksualnu orijentaciju, visinu, težinu ili bilo koju drugu osobinu. Isti principi reguliraju sve uvjete u vezi sa zapošljavanjem, poput zapošljavanja, ocjenjivanja, zadataka, napredovanja itd.