Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

SUPREME S700: Noua soluție avansată cu plasă minimalistă împotriva insectelor

Sistemul liftant-glisant SUPREME S700 reprezintă noua generație a sistemelor high-end de la ALUMIL care acoperă deschideri largi, cu cerințe exigente. Acest sistem de înaltă calitate este acum completat cu propria sa protecție exclusivă împotriva insectelor sau a razelor solare (dacă se aplică o țesătură cu ecran mai gros), întrucât am îmbogățit seria SUPREME S700 cu noua plasă culisantă împotriva insectelor.

Poate fi instalată standard sau cu prag îngust și se potrivește perfect cu profilul minimalist de interblocare al sistemului, fără a afecta vizibilitatea. Designul special al noilor role triple în combinație cu profilele robuste îmbunătățesc, durabilitatea și funcționalitatea plasei împotriva insectelor, ceea ce face ca sistemul să fie o soluție ideală chiar și pentru spațiile ample. În acest fel, este o caracteristică suplimentară semnificativă care completează sistemul S700, pentru a fi complet echipat  pentru nevoile sezonului estival, oferind protecție împotriva tuturor tipuri de factori externi (insecte, praf, soare), fără a compromite confortul și estetica avansată.    

Sistemul pentru plasă de insecte glisant  are toate caracteristicile care au făcut ca SUPREME S700 să iasă în evidență. Plasa împotriva insectelor are un design minimalist, care oferă robustețe și funcționalitate, îmbunătățind spațiul casei sau proiectului tău. Un sistem avansat din aluminiu precum SUPREME S700 este urmat acum de sistemul cu plasă împotriva insectelor de ultimă generație.

 

Dodaj u favorite