Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

banner2_1903x565

Još jedna donacija kompanije Alumil Yu Industry kao pomoć u borbi protiv virusa COVID-19

Kompanija Alumil Yu Industry donirala je Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja 1.000 trajnih zaštitnih odela kao pomoć u borbi protiv virusa COVID-19,  koja su opredeljena za zaposlene u ustanovama za smeštaj u sistemu socijalne zaštite.
 
Ministar Zoran Đorđević zahvalio je na donaciji i istakao da je ovakav vid pomoći od velike važnosti.

“Zaposleni u ustanovama za smeštaj u sistemu socijalne zaštite svakodnevno se bore za naše korisnike, u ovom trenutku kada nam je najvažnije da zaustavimo širenje virusa zaštitna oprema je neophodna i izuzetno važna”, istakao je ministar Zoran Đorđević.
Generalni Direktor Stelijanos Tsoktouridis rekao je da Alumil Yu Industry kao predstavništvo kompanije Alumil u Srbiji, i društveno odgovorna kompanija, trudi se da pruži podršku tamo gde je najpotrebnija. 

“Pružamo podršku , pre svega preduzimajući mere za zaštitu zdravlja i bezbednosti svojih zaposlenih a onda i podršku državi kao i zdravstvenom sistemu. Kroz saradnju, odgovornost i poštovanje bližnjih, ova kriza će se lakše prevazići. ”, naveo je generalni direktor Stelijanos Tsoktouridis.

Donacija odela
Dodaj u favorite