Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

e-thess

Shkolla Verore e-Thes Sponsorizuar nga Alumil

Të gjithë planifikuesit e ngjarjeve të Shkollës Verore Thes po përshtaten me kushtet e jashtëzakonshme të shkaktuara nga pandemia Coronavirus (COVID-19), dhe po ndryshojnë metodën e arsimimit, duke plotësuar nevojat e studentëve dhe sjellë në shtëpitë e tyre shkollën e suksesshme verore (e cila është mbajtur për katër vjet në edicionin e saj veror)!

Si? Duke e organizuar atë në pranverë dhe në distancë!

Kompania jonë organizon duke mbështetur me sponsorizimin e saj këtë program të madh arsimor i cili në mes të një krize globale të shkaktuar nga pandemia, përbën një shkëlqim optimizmi.

E-Thes Summer School do të mbahet nga E martë 21 deri të Shtunën 25 Prill (menjëherë pas Pashkëve), duke përdorur metodën e mësimit modern, në distancë. Për 18 orë, studentët (nga 14 deri në 18 vjeç) nga e gjithë Greqia do të kenë mundësinë përmes kompjuterit të tyre të marrin pjesë në leksione të larmishme, të analizojnë studimet e rasteve, teste të plota të personalitetit dhe të luajnë lojëra edukative rreth ndërmarrësisë. Në të njëjtën kohë, ata do të jenë në gjendje të marrin pjesë në mënyrë aktive me thirrje zanore dhe bisedë në mënyrë që të shprehin mendimet dhe idetë e tyre dhe t'u japin përgjigje pyetjeve të tyre.

Duhet të theksohet se në fillim të programit, studentët pjesëmarrës do të jenë të mirëpritur nga Zëvendës Ministri i Arsimit Sofia Zaharakis!

Pas përfundimit të programit, të gjithë pjesëmarrësit do të marrin një çertifikatë elektronike të pjesëmarrjes nga Universitetin e Maqedonisë.

E-Thes Summer School do të implementohet me sponsorizimin e ALUMIL dhe kompanive të tjera Greke, nën kujdesin e të Zonës së Inovacionit të Alexandria, Shoqatës së Kompanive të Teknologjisë së Informacionit të Greqisë Veriore dhe Shoqatës Greke të Kompanive së Aplikimeve Inovative.

Organizar: Universiteti i Maqedonisë dhe Laboratori ISeB.

Mësoni më shumë rreth programit këtu.

Dodaj u favorite