Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Una dintre cele mai semnificative clădiri ale anului 2020 a ales ALUMIL

În contextul începutului unei noi decade, CNN STYLE a publicat un articol cu topul celor mai așteptate 20 de clădiri care au rolul să remodeleze orașele moderne și tendintele arhitecturale actuale. Prima  referință mentionata in acest articol este impresionantul si revolutionarul turn proiectat de celebrul birou de arhitectura Bjarke Ingles Group,  Vancouver House, amplasat în Vancouver, Canada si la realizarea caruia au fost utilizate sisteme arhittecturale avansate dezvoltate de  ALUMIL.

Extraordinarul zgărie-nori-ul curbat, „Vancouver House” arată ca o turbină abstractă. Se ridică din baza sa triunghiulară, executand un „twist” elegant, transformandu-se intr-un patrat impunatoar la nivelurile superioare. Deschiderile asimetrice pe fiecare nivel, compun in cele din urma o singură față care reproduc aspectul unui zid unitar. Acoperit de suprafețe vitrate existnse, cladirea corespunde cerințelor ridicate de eficiență energetică (LEED – Premiul Platinum). Liniile fine, clare, cu caracter minimalist, compun interioriul, permițând luminii naturale să sublinieze estetica interioară și în același timp, servesc ca o legătură naturală între spatiile de interior si mediul ambiant. Sistemul liftant-glisant ALUMIL SUPREME S700,  a fost selectat pentru realizarea acestui proiect datorita corespunderii perfecte cu cerintele solicitante de estetica, functionalitate si eficiență energetică.

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest proiect, click aici.

Cu o prezență în peste 60 de țări, ALUMIL participă activ la multiple proiecte de mari dimensiuni de pe intreg mapamondul, oferind sisteme din aluminiu care asigură o estetică avansată și performanțe exceptionale în ceea ce privește izolarea termică, etanșeitatea la apa, permeabilitatea la aer și rezistență la încărcările din vânt.

Dodaj u favorite