Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

SUPREME S650 PHOS a fost selectat pentru echiparea extraordinarului proiect H303

Impresionantul proiect rezidential “H303”, amplasat în suburbiile sudice ale Atenei, va fi, in curand, livrat utilizatorilor sai. Adoptând un design arhitectural organic care vizează integrarea armonioasă a clădirii în mediul ambiant, Studioul de Ahitectură 314 a proiectat exteriorul imobilului utilizand forme geometrice inspirate din natură, reproducând petalele unui crin, subliniind astfel unicitatea cladirii. 

Conceptul inițial al designului organic a fost să “evite” rutina urbană și să sublinieze într-un mod practic posibilitatea coexistenței armonioase a oamenilor si naturii într-un mediu urban, asa cum a susținut întotdeauna renumitul architect Antoni Gaudi, considerat pionierul designului architectural organic. Această filozofie de design se extinde și mai mult combinând estetica si funcționalitatea, integrând interiorul cu exteriorul, oferind linii elegante care interacționează armonios cu estetica mobilierului.

În acest context, alegerea sistemului glisant minimalist  SUPREME 650 PHOS de la ALUMIL s-a constituit intr-un element cheie din punct de vedere al conceptului general, asigurând indeplinirea cu brio a solicitarilor pentru o estetica și funcționalitatea superioară. Sistemul contribuie la conectarea perfecta a interiorului cu mediul exterior, oferind o vedere amplă prin suprafețele vitrate generoase. Unicitatea sistemului constă în profilele de aluminiu de dimensiuni reduse, complet incastrate in tavan, pereti si pardoseala, având zona de suprapunere mediana a canatelor cu  o lățime de doar 25  mm. Mai mult , abilitatea de integrare in calea de rulare inferioara a finisajului ales pentru pardoseala genereaza un rezultat estetic excepțional, ideal pentru pardoselele executate din piatra naturala.

 

Dodaj u favorite