Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

SMARTIA M630 PHOS: Noile soluții cu o estetică superioară ce încorporează sisteme de protecție împotriva insectelor

Sistemul glisant minimalist SMARTIA M630 PHOS a fost îmbunătățit cu noi soluții constructive cu o estetică excelentă, respectiv topologii ce încorporează plase împotriva insectelor, care păstrează aceeași estetică minimalistă, fiind complet ascunse în tocul sistemului. Mai exact, noile tipoligii  cu plase încorporate includ glisantă în două canaturi, cu glisare unul pe lângă altul și glisanta în patru canaturi cu închidere cap în cap.

SMARTIA M630 PHOS aduce o estetică rafinata în locuințele moderne, combinând designul minimalist cu performanțe  excelente:

  • Design minimalist

Construcțiile elegante cu suprafețe vitrate generoase care maximizeaza patrunderea luminii naturale. Profilele de aluminiu “ascunse”, oferind opțiunea de încorporare în pereti, si zona de suprapunere mediana a canatelor cu  o lățime de doar 44  mm

 

  • Eficiență energetică

Design ideal pentru clădirile “verzi” focusate pe minimizarea pierderilor de  energie. Performanța termică impresionantă cu o valoare UW care atinge  1,2W/ m2K.

 

  • Confort la superlativ

Nivel ridicat de izolare fonică și funcționalitate excelentă, cu mecanism de glisare inteligent și ușor de utilizat
(brevet internațional)

 

  • Acces facil

Prag de dimensiuni reduse, cu o înălțime de numai 32 mm, cu opțiunea de a fi montat pe pardoseală sau încorporat în aceasta. Ideal pentru copii, vârstnici și persoane cu nevoi speciale. 

 

Noile soluții de plase împotriva insectelor îmbunătățesc sistemul, oferind opțiuni care îmbunătățesc confortul si viața de zi cu zi a utilizatorilor  finali.

 

Dodaj u favorite