Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Expoziția XENIA: Soluții holistice marca ALUMIL pentru unitățile hoteliere

Una dintre cele mai mari expoziții turistice din Europa de Sud-Est, specializată în industria turistică, XENIA, a avut loc în perioada 23 și 25 Noiembrie, reunind peste 32.000 de vizitatori, în special profesioniști din industria turismului și arhitecți specializați în proiecte HORECA.

Vizitatorii au avut ocazia să cunoască noile tendințe din sectorul turismului și să exploreze zona expozițională, organizată pe o suprafață totală de 12.500 m2.

ALUMIL, în calitatea sa de lider în domeniul dezvoltării sistemelor arhitecturale, s-a remarcat printr-un portofoliu bogat de produse, ce acoperă necesitățile industriei HORECA, fie că este vorba despre industria hotelieră, restaurante sau alte afaceri associate industriei turistice.

Bazându-se pe vasta sa experiență internațională, prezentă în peste 60 de tări și preocuparea constantă pentru inovație, ALUMIL a creat soluții unice ce au impresionat participanții la evenimentul expozițional.

Tendințele arhitecturale moderne către un design minimalist în condițiile menținerii performanțelor ridicate în ceea ce privește izolarea termică, etanșeitatea la apă și permeabilitatea la aer, au fost pe deplin implementate în cele două sisteme glisante ale companiei prezentate la eveniment: SMARTIA M630 PHOS și SMARTIA S560.  SMARTIA M630 PHOS, este noua propunere ALUMIL pentru un sistem glisant minimalist care combină excelența în design cu elemente de inovație globală. Pe de altă parte, SMARTIA S560, un sistem liftant glisant de mare succes, a fost modernizat recent, încorporând soluții inovatoare precum: versiunea simplă glisantă, profil îngust de suprapunere a canatelor în zona de mijloc, cale de rulare inferioară cu înâlțime redusă și noile soluții de protecție împotriva insectelor pentru tipologia cu “colț liber”.

Atenția tuturor vizitatorilor a fost captată de gama extinsă de soluții pentru aplicații de exterior prezentată de ALUMIL. Desigur, în centrul atenției au fost pergolele bioclimatice SMARTIA PG160P Santorini si SMARTIA PG120P Mykonos, acestea impresionând prin robustețe, design și tehnologie superioară. Totodată, au fost foarte apreciate noile sisteme de garduri dezvoltate de companie, acestea având posibilitatea să încorporeze lamele din aluminiu sau din material compozit WPC, generând un aspect modern și deosebit de elegant în condițiile eliminării necesității de mentenanță.

În cele din urma, încercând să sublinieze naturalețea și „căldura” lemnului, ALUMIL a prezentat un nou material compozit unic, denumit WOODALUX.  Acesta este obținut prin acoperirea profilelor din aluminiu cu un strat din lemn sintetic special, oferind aspectul lemnului natural și o rezistență net superioară. Woodalux este pretabil pentru o mulțime de aplicații, cum ar fi placarea fațadelor, realizarea elementelor de umbrire (fațade și pergola), realizarea de garduri, realizarea de elemente ornamentale pe fațade etc.

Gama largă de soluții ALUMIL, de calitate superioară, facilitează realizarea de proiecte HORECA, răspunzând, într-un mod fiabil și eficient, multitudinii nevoilor din această industrie. 

Dodaj u favorite