Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

LightHouse Tower

Un turn din Tel Aviv, "Lighthouse Tower", a ales ALUMIL

Turnul de tip zgarie-nori,  "Lighthouse Tower", este noua creatie a renumitului arhitect Ilan Pivko, in orasul Tel Aviv din Israel. Caracteristica definitorie  este reprezentata de panourile din sticla cu aspect “de aur”, avand incorporat un filtru special,  care ofera o nuanta aurie  uimitoare. Constructia proiectului a inceput in 2016 si este partea principala a planului de dezvoltare a cartierului Park Hayam, cuprinzand de asemenea  modernizarea zonei de coasta care inconjoara cladirea cu parcuri, restaurante, cafenele si baruri.

Dupa ce proiectul va fi finalizat, la inceputul anului 2021, va fi un turn impresionant de resedinte private cu o inaltime de 167 de metri,  50 de etaje si 194 de apartamente, care va gazdui inclusiv un hotel. Locuitorii sai se vor bucura de o priveliste unica a zonei de coasta, precum si de o serie de facilitati, precum piscina si sala de sport.

ALUMIL si-a asumat acest proiect unic datorita elegantei si performantei superioare a sistemelor sale arhitecturale din aluminiu. Mai exact , noul sistem avansat liftant-glisant SMARTIA M45000 a fost ales in versiunea sa cu cercevea dubla, care este ideal pentru vitrari de mari dimensiuni (de exemplu, latimea de 4 m & inaltimea de 3 m). SMARTIA M45000 este certificat pentru performante ridicate in ceea ce priveste etanseitatea la apa, permeabilitatea la aer si rezistenta la incarcarea din vant. Sistemul este o solutie excelenta pentru deschideri foarte mari, caracterizat prin usurinta instalarii si rezistenta foarte mare la incarcarea din vant.

Dodaj u favorite