Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

Alumil Academy

“ALUMIL Academy“ deschide portile spre noua viziune de promovare a excelentei

Noua Academie ALUMIL cu numele de “ALUMIL Academy” si-a deschis portile comunitatii producatorilor de tamplarie din aluminiu, spre a le imbogati cunostintele despre cum sa ofere produse si servicii premium.

 

Programul “ALUMIL Academy” a fost conceput pentru educarea permanenta a partenerilor despre noile sisteme ale companiei, precum si a celor existente. Mai mult, un obiectiv la fel de important al academiei este integrarea rapida si eficienta a noilor parteneri in familia ALUMIL.

 

Programul a fost creat in conformitate cu metoda academica acceptata la nivel international. Obiectivele cursurilor academice si ale fiecarui modul sunt clasificate in trei niveluri, bazate pe tendintele dominante din literatura si practica internationala: cunostinte, competente si  abilitati.

 

Pe baza celor de mai sus “ALUMIL Academy” ofera pregatire tehnica pentru toate sistemele arhitecturale,  cuprinzand notiuni teoretice si instruire practica. Mai mult, o serie de module educationale au fost create pentru a asigura intruirea holistica, cu privire la:  montarea tamplariei si a geamului termoizolant, tratarea problemelor de calitate, , management, productie, costuri, impact ecologic si multe altele. Cursurile de pregatire dureaza intre 4 si 80 de ore si sunt disponibile pentru toti partenerii ALUMIL. Fiecare program educational ofera posibilitatea de a participa activ pentru a imbogati eficient cunostintele cursantului. Scopul si prioritatea constanta ALUMIL este cooperarea reciproca si benefica cu partenerii sai, ceea ce va conduce la construirea excelentei.

 

Contacteaza-ne!

Dodaj u favorite