Alumil Bosna i Hercegovina
Odaberite vaš lokalni sajt

Novosti

header

Alumil sarbatoreste cea de-a 30-a aniversare printr-un eveniment remarcabil in Showroom-ul din Bucuresti

In data de 15 octombrie 2019, ALUMIL a marcat implinirea a 30 de ani de existenta, printr-un eveniment de cocktail care s-a desfasurat in noul nostru showroom din Baneasa Business & Technology Park din Bucuresti.

Numerosi parteneri din sectorul constructiilor, arhitecturii, mediul academic si reprezentanti mass-media au luat parte la acest eveniment in cadrul caruia au avut ocazia sa experimenteze noile noastre produse care incorporeaza filozofia inovatoare ALUMIL.

Showroom-ul din Bucuresti reprezinta un spatiu expozitional complet si versatil, caracterizat prin arhitectura moderna, rafinament, design minimalist si solutii unice, de o calitate remarcabila, securitate superioara, izolare termica si durabilitate exceptionala.

In contextul aniversarii, fondatorul si presedintele Grupului ALUMIL, domnul George Milonas a prezentat evolutia grupului din aceste 3 decenii, evidentiind viziunea ALUMIL de a imbunatatii continuu calitatea vietii oamenilor prin cresterea performantei cladirilor, oferind produse de cea mai inalta calitate, tehnologie si estetica.

ALUMIL doreste sa transmita multumiri calduroase tuturor partenerilor pentru ca ne-au onorat cu prezenta, intr-o seara care, cu siguranta, speram ca va fi la fel de memorabila pentru toti, asa cum este pentru noi.

MULTUMIM!

Dodaj u favorite