Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje I izoluar SMARTIA M20650

Sistem me hapje I izoluar SMARTIA M20650

Përshkrim
SMARTIA M20650 është një sistem me hapje i izoluar me dizajn modern, duke përdorur një profil të fshehur që ofron një kontakt minimal me dritaret dhe dyert. Është një zgjidhje e jashtëzakonshme për ndriçimin maksimal natyror
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Përmirësim i dritës natyrale falë kasës së fshehur
  • Kursime të larta të energjisë për shkak të efiçencës së lartë të energjisë në sistem
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Niveli i lartë i izolimit të zërit
  • Vlerë shumë e mirë në raport parash
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar të kornizimit
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
  • Një shumëllojshmëri e gjerë e zgjidhjeve
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Harkore, Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
62,5 mm
GJERESIA KANATIT
61,6 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
65,5 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
99 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 24mm
MEKANIZMI
Dhome - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral I vazhduar me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujit
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
24 mm Poliamide
Performancë
UF
nga 2,1 up to 3,8 W/m²K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 9A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje Antiribaldi me superluç
02
Dritare me hapje Antiribaldi
03
Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse
04
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami
05
Hapje Antiribaldi dopje me Superluç
Dosje referuese