Alumil Albania
Choose your local website

Kangjella dhe Gardhe

Sisteme Alumil ju ofron kangjella hekuri, kangjella të përshtatshme për veranda dhe kangjella metalike për ballkon. Mundësi për gardhe prej druri.
Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko

M8200 M8200
Sistem mbështetes per kangjellat prej xhami me pamje moderne dhe qëndrueshmëri të lartë. Profilet e vazhdueshme pa taf, për të lënë fushën vizuale të lirë dhe të ofrojnë një ndjenjë të lirisë luksoze.
M8250 M8250
Sistem kangjellash alumini te tipit inoks të vendosura në anën e jashtme të dritareve kur nuk ekzistojnë ballkone
M8100
Kangjella prej alumini te tipit inoks me dizajn minimal dhe me forma të rrumbullakëta, katrore dhe drejtkëndore.Të pershtatshme per ballkone dhe shkalle. Ideale per rezidencat si dhe objektet hoteliere.
Krahasim Produkti (0)