Alumil Albania
Choose your local website
V-Blocker Ndarëse Mbrojtje kundër COVID-19

V-Blocker Ndarëse Mbrojtje kundër COVID-19

Përshkrim

V-Blocker të Alumil ofrojnë mbrojtjen e nevojshme nga COVID-19 dhe infeksione të tjera virale, si pjesë e legjislacionit të synuar për funksionimin e sigurt të dyqaneve. Falë V-Blocker të Alumil, ju mund të zvogëloni distancën midis tavolinave, duke ofruar siguri dhe duke maksimizuar fitimin e biznesit tuaj sipas rrethanave të reja.

Avantazhet

  • Siguria dhe mbrojtja ndaj Coronavirus-it të ri
  • Lehtësisht i lëvizshëm në hapësirën tuaj
  • Dizajn polimorfik dhe ndërtim i fortë për të shmangur aksidentet
  • Cilësi dhe qëndrueshmëri e shkëlqyeshme e materialeve për përdorim intensiv afatgjatë
  • Përpunim ekonomik plotësisht në përputhje me legjislacionin aktual të shëndetit dhe sigurisë
  • Transparencë optimale e materialeve ndarëse të cilat ofrojnë shikueshmëri me klientët dhe dritë natyrale
  • Dizajn elegant me mundësi kombinimesh të pakufizuara që përmirësojnë estetikën e hapësirës së brendshme

Certifikimet

Karakteristikat

DIZENJO PROFILIT
Minimal
DIMENSIONET MAKSIMALE
Panel 1.60 x 1.00 m
MALZEME KOMBINASYONLARI
Kombinim i mundshëm i materialeve: Fletë polikarbonate, xham sigurie, panel alumini ose druri, etj.

Dosje referuese