Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje I izoluar SUPREME S77 PHOS

Sistem me hapje I izoluar SUPREME S77 PHOS

Përshkrim
Sistemi SUPREME S77 PHOS ofron alternativë për korniza me kanat dhe fashaturë të fshehur. Ky version është ideal për maksimizimin e dritës natyrorale falë reduktimit të gjerësisë së aluminit të dukshëm. Sistemi ofron performancë të larta izoluese termike dhe të përshkimit të ujit, të cilat bashkë me zvogëlimin e zhurmës e bëjnë atë ideal për projektet më të kërkuara.
Shto tek të preferuarat
Avantazhet
  • Kursim i lartë i energjisë falë performancës së jashtëzakonshme termike
  • Drita e përmirësuar natyrore në sajë të dizajnit minimal të sistemit
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Niveli i sigurisë së lartë
  • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
  • Dizajn modern
  • Lehtësi aksesi sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive dhe zgjidhjeve
  • Cilësi të jashtëzakonshme me përformancë të certifikuar
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
77 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
67 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
69 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
30 mm - 45 mm
MEKANIZMI
Dhome - Erupiane , Dado - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh dhe shkumë EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamides me gjerësi 40 mm, Kooltherm, Shkumë izoluese
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
E1500
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5/B5
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

10
Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
11
Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D të ulët (kanat I fshehur)
12
Dritare dopje me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
13
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me prag të ulët ( kanat I fshehur)
14
Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)
15
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami (kanat I fshehur)
16
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me Superluç (kanat I fshehur)