Alumil Albania
Choose your local website
Sistem me hapje I izoluar SMARTIA M20650

Sistem me hapje I izoluar SMARTIA M20650

Përshkrim

SMARTIA M20650 është një sistem me hapje i izoluar me dizajn modern, duke përdorur një profil të fshehur që ofron një kontakt minimal me dritaret dhe dyert. Është një zgjidhje e jashtëzakonshme për ndriçimin maksimal natyror

Avantazhet

  • Vlerë shumë e mirë në raport parash
  • Kursime të larta të energjisë për shkak të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Niveli i lartë i izolimit të zërit
  • Përmirësim i dritës natyrale falë kanatit të fshehur
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar të kornizimit
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Harkore, Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
62,5 mm
GJERESIA KANATIT
61,6 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
65,5 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
99 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
deri në 24mm
MEKANIZMI
Dhome - Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral I vazhduar me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujit
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
24 mm Poliamide

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 9A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4

Karakteristikat

UF
nga 2,1 në më shumë se 3,8 W/m²K
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
03
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
04
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
05
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)