Alumil Albania
Choose your local website

Levendi sh.p.k

PUNISHTE
  • Rr. Shemsi Haka (ish Poligrafiku) - -
  • TEL: 00355672088889
  • TEL: 042358619

 Shoqëria “LEVENDI” shpk ka një eksperiencë mbi 10-vjeçare në prodhimin dhe montimin e: xhamave të çdo lloji dhe përmase, me duralumin prerje termike, të blinduar, të ftohtë, kangjella inoksi me tubo e xhama, veshje etalbondi, ndarje zyrash, porta me fotoelementë etj.