Alumil Albania
Choose your local website

Gerd Bode

Zgjidhje ideale për kërkesa të larta!
Smartia Comfort

Rreth Nesh

Firma Bode fillesat e saj i ka që prej vitit 1995-1996 kryesisht në fillimet e saj eshte mare me prodhimin e dyerve dhe dritareve, grilave prej alumini, më pas sistemet e fasadave, veshjes me kompozit, kangjella alumini, si dhe me prodhimin e të gjitha serive të Alumilit gjatë periudhave që ato kanë qenë në treg.