Alumil Albania
Choose your local website

Technical News

Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko
Mars 2020
Rinovimi katalogut Teknik SMARTIA M630

Lista profileve per systemin SMARTIA M630 është përditësuar.

Seksioni dhe stili futjes me zgavër janë shtuar gjithashtu. 

Rinovimi katalogut Teknik SMARTIA M7
Aksesori 7202245600 dhe seksioni (aksesori fasades) janë shtuar (në faqen 2830
Rinovimi katalogut Teknik SMARTIA S67
Poliamidet janë zëvendësuar në profilet: S67920, S67016, S67918, S67014, S67994
Rinovimi katalogut Teknik SMARTIA M6
Profili AL10911, AL10912 dhe seksionet e tyre ne faqet 185-186, janë shtuar në katalog.
Shkurt 2020
Rinovimi katalogut Teknik SMARTIA M7

Profilet 4000004, 4000022, 4000023 janë shtuar (profile për komponentë, faqe 53).

Zgjidhjet e Seksionet strukturale faqe 270-275.

Rinovimi katalogut Teknik SMARTIA S350
  • 660-00-384-00 shtuar në katalog: Distancues kanati fiks S384 
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA M50
Ndryshime në faqen 204-205 në prerje.
Rinovimi katalogut Teknik SMARTIA M6
Ndryshime në 7 faqen 204-205 tek prerjet
Rinovimi katalogut Teknik SMARTIA M7
Komponenti 700-70-084-00 (U-kllapat strukturale50mm) janë shtuar . Seksioni M500070-M500074 në faqen 271.
Rinovimi katalogut Teknik SMARTIA M630
Kit-i 455-00-635-XX i dorezës së jashtëme-brendshëme pa çelës i është shtuar tipologjisë së aksesorëve. 
Janar 2020
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA M67
  • Brava 35 mm është hequr nga Kapitulli i Operacioneve të Përgjithshme të Përpunimit (faqet 72-76). 
Qershor 2019
SMARTIA M7 | Mbështetësja e Re prej Xhami
M7 Mbështetëse për njësi të rënda prej xhami në formë L-je/ T-je