Alumil Albania
Choose your local website

Technical News

Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA S350 & S350LT

  • Profili përforcues M12412 për kanate me kyçje është shtuar në kapitullin e profileve 1:1 dhe në Operacionet e Përpunimit veçanërisht në profilet e lyera me pudër ngjyrë të zezë, për të shmagur përkuljen e profileve
  • Pjesa e mbylljeve fundore për profilin përforcues M12412 u shtua në kapitullin e aksesorëve
Shto tek të preferuarat
Dosje referuese