Alumil Albania
Choose your local website

Technical News

Katalogu i ri teknik FC80

  • Ne Katalogun e Ri Teknik u shtua SMARTIA FC80, një sistem rrethimi shumëformësh me një gamë të gjerë të profileve mbushëse prej alumini dhe të tjerë elementë dekorativ (dru i përbërë, fletë prej alumini, panel prej xhami, inoks), të vendosura në mënyrë dekorative midis kolonave.
  • Në të njëjtën kohë, ofron një varietet të gjerë të zgjidhjeve teknike dhe aplikimeve me nivele të larta inovacioni, duke qenë kështu pa dyshim një mjet i vlefshëm për arkitektët dhe konsumatorët, të cilët plotësojnë nevojat teknike dhe estetike të projektit. 
Shto tek të preferuarat