Alumil Albania
Choose your local website

Technical News

Gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë
Kërko
Janar 2022
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA S67 URBAN
 • Profili shtesë S67151 u shtua në kapitullin e profileve dhe në faqen 25 të kapitullit të seksioneve të tipologjive.
 • Ne mund te zgjedhim këtë zgjidhje alternative (opsioni A) të kornizave dhe kanatit në mënyrë që të anullojmë pjesën e dukshme të llastikut të jashtëm (opsioni B). 
Rinovimi i katalogut teknik SUPREME S700
 • Tipologjia 23 Gjashtë Kanate me Rrëshqitje Paralele (KËND I BRENDSHËM 90°) me kornizë me prag të ulët u shtua në katalogun teknik. 
 • Listat e prerjeve të rrjetës së insekteve u korrigjuan në tipologjitë 24 & 25 (shih më poshtë).
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA FC80
 • Porta me rrëshqitje me dopio kanat me motor u shtua në katalogun teknik 
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA S350LT
 • Prerjet janë korrigjuar për profilin S360 me takim kokë më kokë (Lartësia-94.8 mm) në tipologjitë ILS3 & ILS4. 
 • Prerjet për kornizat e S350 janë korrigjuar në faqet 52 në kapitullin e seksioneve të tipologjive, në tipologjite ILS1, ILS2, ILS3, ILS4.
Rinovimi i katalogut teknik SUPREME SF85
 • Shul i regjistrueshëm 474-65-104-00 u shtua në të gjithë tipologjitë, kapitullin e operacioneve të përpunimit dhe kapitullin e aksesorëve. 
Rinovimi i manualit të përpunimit SUPREME S650
 • Montimi i kasës treshe (S31712+S31714) u shtua në faqen 68
Rinovimi i manualit të përpunimit SMARTIA S560LT
 • Makineritë e ventilimit të kanatit u shtuan në manualin e përpunimit , faqe 35
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA MD67
 • Prerjet e lartësisë së profilit bashkëlidhës u korrigjuan në tipologjinë 10 (Dyer hyrjeje dopio kanat me hapje nga brenda me panel xhami)
 • Kodi i njërës mbylljeje ka ndryshuar
Rinovimi i katalogut teknik SUPREME S650 & S650 Eklips
 • Kapitulli i aksesorëve u azhornua 
 • "VIDË E POSACME PËR DOREZËN E S650 M5X6.5 ANODIZIM I ZI" 6106521003 u shtua
Tetor 2021
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA M13700-M13800 (Grila)
 • Udhëzuesi i mesëm (set) 765-13-704-03 u zëvendësua nga 765-13-804-03 (copë) për një nivelim më të mirë të grilës, shumë i rëndësishëm veçanërisht në rast të fletave të përforcuara të grilës. 
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA FC80
 • Suporti mbajtës për motorr për porta me rrëshqitje 1000 mm është shtuar në kapitullin e aksesorëve. 
Qershor 2021
Rinovimi i katalogut teknik SUPREME S77
 • Profili S70830 (një profil shtesë për lidhjen e sistemit me hapje S77 me sistemin me rrëshqitje S700) u shtua në indeksin e profileve dhe ne kapitujt 1:1 të profileve. 
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA S350 & S350LT
 • Ndalues i jashtëm i kanatit të rrëshqitshëm u shtua në kapitullin e aksesorëve kod 6606252102 (RAL i bardhë 9016), kod 6606252103 (RAL i zi 9005) kodi και 6606252109 (RAL i argjendtë 9006). 
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA M630
 • Doreza e rrjetës së mizës me shirit ngjitës kod 610-00-701-33 (anodizim natural 101020) dhe 610-00-701-45 (anodizimi i zi 103520) u zëvendësua nga kodi i mëparshëm 610-00-862-00 në kapitullin e tipologjive dhe te aksesorëve. 
Rinovimi i katalogut teknik SUPREME SD77
 • Tipologjia Nr.19 u shtua në katalogun teknik (Kanat i vetëm i jashtëm me panel xhami të fiksuar)
Maj 2021
Katalogu i ri teknik FC80
 • Ne Katalogun e Ri Teknik u shtua SMARTIA FC80, një sistem rrethimi shumëformësh me një gamë të gjerë të profileve mbushëse prej alumini dhe të tjerë elementë dekorativ (dru i përbërë, fletë prej alumini, panel prej xhami, inoks), të vendosura në mënyrë dekorative midis kolonave.
 • Në të njëjtën kohë, ofron një varietet të gjerë të zgjidhjeve teknike dhe aplikimeve me nivele të larta inovacioni, duke qenë kështu pa dyshim një mjet i vlefshëm për arkitektët dhe konsumatorët, të cilët plotësojnë nevojat teknike dhe estetike të projektit. 
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA M9660
 • Ndryshimi i emrit të versionit
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA S560
 • Përpunimi për drenazhim u shtua në kapitullin e Operacioneve të Përpunimit, faqet 201- 207. 
Rinovimi i katalogut teknik SMARTIA M13700-M13800 (Grila)
 • Seksionet e grilave për sistemin M9660 u rregulluan në kapitullin e Seksioneve të Grilave. 
 • Limiti i fillaraqeve të ekstruduar u azhornua. 
KATALOGU I AKSESORËVE HCID - SISTEMET ME RRËSHQITJE
 • Integrimi i S350LT
 • Rregullimi i përpunimit i dorezave fallco për rrëshqitje EX-61024570xx në faqen 16