Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

SMARTIA M8200: Zbuloni bazat e reja të qendrueshme për instalim më të lehtë

SMARTIA M8200 është një sistem vertikal mbështetës për kangjella qelqi që kombinon estetikën moderne dhe qëndrueshmërinë. Kohët e fundit, ne kemi zhvilluar dy baza të reja për këtë sistem kangjella, M8217 dhe M8219.

Avantazhi konkurrues i bazave të reja të M8200 është aftësia e tyre për t'u montuar në buzë të ballkonit, pa rrezik të dëmtojnë skajin e dyshemesë nga vida e spirancës. Kjo për shkak se bazat e reja integrojnë një krah të veçantë që lejon vidhosjen jo aq afër skajit të dyshemesë.

Në këtë mënyrë, përveç kursimit të hapësirës më të madhe në pjesën e brendshme të ballkonit, arrihet një rezultat i azhurnuar estetikisht falë vendosjes së kangjellave në skajin e ballkonit, pa kompromentuar qëndrueshmërinë dhe sigurinë. Duke marrë parasysh instalimin me xham, M8217 është i pajtueshëm trashësia e qelqit prej 8 + 8 & 10 + 10 mm (seguri e trefishtë), ndërsa M8219 është përkatësisht e përputhshme me një trashësi xhami 12 + 12 mm, duke qenë zgjidhja më e fortë dhe e qëndrueshme e serisë M8200.

Dy bazat e reja mund të montohen ose më vete me krahun mbështetës të dukshëm (d.m.th. i pakontrolluar) ose i fshehur duke e mbuluar pjesërisht atë (p.sh. beton i lehtë, pllaka etj.) në kombinim me një profil dekorativ të veçantë për të mbuluar nyjen. Si përfundim, duhet të përmendim se dy bazat e reja të kangjellave janë çertifikuar për ngarkesë horizontale dhe rezistencë ndaj ngarkesës së erës kundër ngarkesave shumë të larta të erës nga instituti me famë botërore ift Rosenheim.

Shto tek të preferuarat