Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

greek-value

ALUMIL u vlerësua nga FIG për Vlerën Greke

"Hellenic Value" është themeluar si një institucion ceremonial e dhënies së çmimeve që promovon prodhimet e suksesshme dhe mbahet çdo vit nga Federata e Industrive Helene në mënyrë që të nxjerrë në pah dhe të shpërblejë kompanitë e prodhimeve greke që janë të njohura për dinamizmin dhe superioritetin e tyre. Në Dhjetor 2019, ceremonia e 7-të e radhës u mbyll me ndarjen e çmimit special të ALUMIL dhe Presidentit të saj, gjithashtu President Nderi i Federatës së Industritë Helene, Z. George Mylonas, për praninë 30-vjeçare të kompanisë në sektorin e sistemeve arkitektonike prej alumini. Përgjatë këtyre 30 viteve, ALUMIL është themeluar si ndërmarrja më ekstroverte dhe inovative në industrinë e saj, me një rol udhëheqës në Greqi dhe Evropën Juglindore.

Në kontekstin e ngjarjes, Athanasios Savvakis, Presidenti i Federatës së Industrisë Greke, tha: "Ne jemi krenarë për industritë që krijojnë një vlerë të shtuar të madhe". Siç shpjegoi ai, këto janë të gjitha bizneset moderne që investojnë vazhdimisht dhe me vendosmëri mbi njerëzit e tyre dhe në teknologjitë e reja, duke arritur kështu të krijojnë produkte dhe shërbime që janë globalisht konkurruese. Kompanitë që janë vlerësuar me çmime janë fitimprurëse dhe kanë arritur të rrisin numrin e punonjësve  të tyre ndër vite, duke u përqëndruar në inovacion dhe duke u zgjeruar në tregjet globale.

Shto tek të preferuarat