Alumil Albania
Choose your local website

Lajme

xenia

Zgjidhje holistike për njësitë hoteliere nga ALUMIL në ekspozitën XENIA

Ekspozita XENIA, e specializuar në industrinë e turizmit - një nga më të mëdhatë në llojin e saj në Evropën Juglindore, u zhvillua nga 23 deri në 25 nëntor me më shumë se 32,000 vizitorë, kryesisht profesionistë nga industria e turizmit dhe arkitektë me interes në projektet hoteliere. Vizitorët patën rastin të informohen për tendencat e reja në sektorin e turizmit dhe të eksplorojnë hapësirën e gjerë të ekspozitës me një sipërfaqe totale prej 12.500 m2.

 

ALUMIL, si një kompani udhëheqëse në industrinë e sistemeve arkitektonike alumini, u dallua përmes një portofoli të pasur produktesh, duke mbuluar çdo nevojë qoftë hotel, restorant apo ndonjë biznes tjetër në lidhje me turizmin. Përmes përvojës së tij ndërkombëtare me praninë në më shumë se 60 shtete dhe gjithnjë duke u përqëndruar në inovacion, ALUMIL ka nisur zgjidhje të përparuara që i mahnitën të gjithë vizitorët.

 

Tendenca e arkitekturës së dizajnit minimal, duke ruajtur në të njëjtën kohë performancën e lartë në izolimin termik, depërtimin ndaj ujit dhe përshkueshmërinë e ajrit, u mbulua plotësisht nga dy sistemet e avancuara të rrëshqitjes së kompanisë SMARTIA M630 PHOS dhe SMARTIA S560. E para, SMARTIAM630 PHOS është sistemi i ri minimal rrëshqitës i ALUMIL që ndërthur dizajnin e shkëlqyeshëm me patentat ndërkombëtare. Nga ana tjetër, SMARTIA S560, një sistem me ngritje & rrëshqitje shumë i suksesshëm, është modernizuar kohët e fundit me karakteristika të reja inovative, siç janë versioni i thjeshtë i rrëshqitjes, profili i ngushtë i ndërlidhës, pragu i ulët dhe ekranet e reja të insekteve speciale për ndërtimet e qosheve.

 

Për më tepër, gamë e re e gjerë e produkteve tona në zgjidhje të jashtme tërhoqi vëmendjen. Pergolat e shkëlqyera bioklimatike SMARTIAPG160P dhe SMARTIA PG120P Mykonos tërhoqën vëmendjen e të gjithë vizitorëve falë dizajnit dhe qëndrueshmërisë së tyre të shkëlqyeshme, duke kombinuar teknologji të përkryer të lartë me automatizimin dhe performancën. Në të njëjtën kohë, Sistemet e reja të avancuara të rrethimit me opsionin midis fletëve të alumini ose fletëve të Woodee, i bënë përshtypje vizitorëve pasi kërkojnë mirëmbajtje zero dhe sigurojnë një estetikë shumë të lartë.

 

Më në fund, duke u përpjekur të tregojë natyralitetin dhe "ngrohtësinë" e drurit, ALUMIL prezantoi Woodalux, një material të ri inovativ unik të përbërë. Veçanërisht, qëndrueshmëria e lartë e aluminit është e mbuluar nga jashtë nga druri sintetik special, duke siguruar estetikën e drurit natyror, një atribut që i bëri përshtypje të gjithëve. Woodalux është i përshtatshëm për një bollëk aplikimesh, të tilla si veshja, fasadat, hije, louvres për pergolas, gardhe dhe më shumë.

 

Gama e gjerë e zgjidhjeve tona me cilësi të lartë e bëjnë përfundimin e një projekti hotelier shumë më të lehtë duke mbuluar nevoja të shumta në një mënyrë të besueshme dhe efikase. Teknologjia e lartë, qëndrueshmëria dhe mirëmbajtja pothuajse me kosto zero, i bëjnë produktet e ALUMIL zgjedhjen më të mirë për hotele.

Shto tek të preferuarat